Pocul som, ze existuju ludia co sa tym zivia. Pokial niekto zdedi nejaky majetok a je povaho slabsi tak pridu za Vami vydierat Vas a prinutia Vas majetok prepisat na nich. Je to pravda? Bojim sa ze ma to caka ked budem dedit.
Pokial viem existuje niečo ako výpalníctvo... nie je to o tom, že by výpalníci chceli aby si prepísal niečo na nich, ale o tom aby ak vlastníš nejakú prevádzku, aby si časť zisku z prevádzky odovzdával im "výpalnícka dan".....
"Posledná povestná kvapka padla, keď sa bytová mafia pre nehnuteľnosť neštítila siahnuť na život, a to zvlášť brutálnym spôsobom. Ulakomili sa totiž na rodinný dom v Prievoze v Bratislave, majiteľom bol slobodný muž Viliam Andrášik (†47). Šéfka bytovej mafie v prepočte približne za 50-tisíc eur najala ľudí, ktorí ho odstránili, aby mali voľnú cestu k jeho domu. Pracoval na miestnom cintoríne, a keďže nemal blízkych príbuzných, spočiatku nikomu nechýbal. Zamestnávateľ o ňom hovoril ako dobrákovi, práve on zalarmoval políciu, keď neprišiel niekoľko dní do práce.
Vrahovia majiteľovi domu zaťažili nohy činkami a hodili ho do Beňovského jazera, nemal šancu, utopil sa. Pred notára sa potom postavil „herec“ s falošnými dokladmi, bytová mafia dom predala nič netušiacemu záujemcovi. Zuzanu Znamenákovú chytili v Rakúsku, 30 kilometrov od Viedne, vystopovali ju pomocou mobilného telefónu. Pracovala tam ako opatrovateľka u miestneho seniora na vlastné doklady. Údajne neutekala len pred políciou, ale aj pred svojimi kumpánmi, s ktorými sa nezhodla."
@tomas55555@5 Ja som to myslel, ze ked clovek zdedi nejaku nehnutelnost. Napr. zdedis dom, tak bud by ta pytali prepisat na nich, alebo ta donutia predat dom a dat im peniaze.
@tomas55555@8 tiez si myslim ze v dnesnej dobe by sa to uz nemalo robit kedze 90. roky su za nami. A ano je pravda ze nie som sam, a este mam clenov rodiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.topky.sk/cl/10/1284470/V...
Ci toto funguje aj na bytoch, neviem
Vrahovia majiteľovi domu zaťažili nohy činkami a hodili ho do Beňovského jazera, nemal šancu, utopil sa. Pred notára sa potom postavil „herec“ s falošnými dokladmi, bytová mafia dom predala nič netušiacemu záujemcovi. Zuzanu Znamenákovú chytili v Rakúsku, 30 kilometrov od Viedne, vystopovali ju pomocou mobilného telefónu. Pracovala tam ako opatrovateľka u miestneho seniora na vlastné doklady. Údajne neutekala len pred políciou, ale aj pred svojimi kumpánmi, s ktorými sa nezhodla."
» zivot.pluska.sk/pribehy/bezcitn...
Neboj, na teba si nedovolia.
máš aj pána mečiara, ten ta neochráni ako svojho najvernejšieho fanúšika ?