Valentín je pre zaľúbených. Ale to je jedno, ako by ste ho oslavovali, alebo ako ho oslavujete ?? najmä tí zaľúbený píšte please! na názore skutočne záleží
ja svojmu parnterovi prejavujem lasku kazdy den.. je to iba hlupy komercny sivatok, nechapem, na co je vobec zalozeny.. ved ak sa dvaja maju radi, mali by si to dokazovat kazdy den nie len jeden den v roku
@nirvanka pretože ja na to nemam čas hľadáť to po birdzi hotové,,, naj mi napíšu a hned si pozriem..... vieš súrne to potrebujem..... a popri práci ktoru ešte robím to nestíham...
@7 to je naozaj tazke teeeda . keby si natukal hore do vyhladavaca slovo "Valentín", tak ti tam najde xy tem, kde mas kvantum nazorov
ale jasne.. naco...
Možno nejde ani tak o sviatok alebo ako oslavovať Ja by som ho chcela stráviť s priateľom Vyzeraziť si niekam na výlet, alebo niečo iné ale proste byť s ním Máte pravdu, že zamilovaný by si mali prejavovať lásku po celý rok rovnako ale tak Valentín je niečo extra nie?
kebyže mám s kým oslavovať tak by som vymyslela len nejaké pekné prekvapenie pre nás oboch,určite by som ten deň nenehala len tak bez povšimnutia,ajkeď poznám aj ovela významnejšie sviatky...
Nebudem pretože pdoľa mňa je to konzumný sviatok ktorý už nieje významovo dôležitý ale riadi sa podľa toho, čo kto komu dá..ja s mojim chalanom si radšej dávame každýý deň to najkrajšie-láásku čiže máme valentín každý deň ale od kamošiek dostáávam valnentínky ana ktoorých sa potom smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale jasne.. naco...