pravdaze moja ex-najlepsia kamoska bola mrte rozmaznana(najprv som to nebrala ako nieco strasne ale potom to uz bilo strasne do oci), a aj jej sestra ..clovek by len krutil hlavou ked videl co robia a tak...
bola som svedkom svojej hysterickej sceny ked som ako hrda arachnofobicka videla pavuka asi ako moja dlan. a este raz ked mi pavuk liezol po nohe. akoze stylom ze uplne mimo plac vresk a klepalo ma este par hodin.
moj 10 rocny brat mal dnes zachvat ale hnevu mamu za do krvi kusom a mna doskrabal...ale mama sa nevie branit tak som sa nasrala a rozbila mu hubu ....
hehe..aj moj osemrocny brat si to takto snazi vynutit..avsak nasi rodicia si to nedaju ,daju mu po riti,a ak aj vtedy nprestane,dostane zaucho a hned je pokoj............lebo on je uz rozmaznany,je najmladsi z piatich deti takze.....my starsi sme to nikdy nerobili.lebo vlastne uz ako mali sme sa naucili ze rodicia ked nemaju dost penazi nic nam nekupia...my sme mali smutne detstvo...
podľa mňa bol každy taký, ako v tej reklame. mne od toho dopomohla vzduchom chladená a dnes som skromný jak hovado... až prehnane skromný. nie, že si budete myslieť, že ma bili jak na pase, chcem povedať, že za také správanie som dostal a vedel som čo si môžem dovoliť. (Môj brat to nevie doteraz).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a inak, ja som bola veľmi kľudné dieťa
Lyžujeme a tam bolo talé dievčatko s inštruktorom.. A hrozne sa bálo..
Tak si tot viete predstaviť