Ahojte ... Chcela by som sa spytat , ci by mi nahodou nevedel niekto poradit ohladom bicich ... Ake bicie by ste mi poradili? Nemali by byt nejako extra drahe , ale mali by mat celkom dobry zvuk ... Na bicie sa len teraz zacinam ucit takze nieco pre zaci
ja bubeník ni som, čiže sa nevyznám (hoci obľúbenú značku mám Tama)...treba si na nejakých riadne zabúchať a ktorých zvuk sa ti najviac bude páčiť tak tie!
Kľudne ti stačia aj nejaké staršie zachovalé amati. Človek by neveril čo sa z nich dá spraviť a keď na to hodíš dobré blany, tak máš relatívne dobré bicie.
V prvom rade v zostave musíš mať základnú zostavu: rytmyčák, aspoň jeden prechod, kotol a kopák (Basák),
Z činelov: hi,hat, ride a jeden crash ti na začiatok úplne stačí.
ale ako hovorí @4 tak Basix sú v pohode cene. A keď ich preblaníš, tak je to fajn. Koniec koncov, keď ti zvukár dobre nazvučí bicie, môžeš hrať aj na hrncoch ale vždy to bude super.
Takže moja voľba: staršie amaty, ak nové tak basix.
ser na amati, ak si v zivote nehrala nedostanes z toho dobry zvuk, lebo si to nebudes vediet nastavit a rovnako aj basix, to su lacne ksunty.. Kup mapex, to je nejlepsa volba na zaciatok.. A neskor zistis aky zvuk hladas a kupis bud tamy, sonory, dw a pod.. Ale na zaciatok MAPEX je najlepsia volba (cena, kvalita spracovania, zvuk) castokrat k nim dostans aj instruktazne dvd ako poskladat, rozlozit a naladit bicie, cize pobehaj hudobniny a popytaj sa kde ho maju
hmm moj sen je raz si zahrat na bicich....niesu na to ale peniaze ani priestory, tak som sa dal na gitaru (gitaru amm rovnako rad ale bicie mi pripadaju rpedsa len take zaujimavejsie len tolko ...no sak kup si 1kopak 1hajtku rytmicak nejaky prechod a to ti staci asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Kľudne ti stačia aj nejaké staršie zachovalé amati. Človek by neveril čo sa z nich dá spraviť a keď na to hodíš dobré blany, tak máš relatívne dobré bicie.
V prvom rade v zostave musíš mať základnú zostavu: rytmyčák, aspoň jeden prechod, kotol a kopák (Basák),
Z činelov: hi,hat, ride a jeden crash ti na začiatok úplne stačí.
ale ako hovorí @4 tak Basix sú v pohode cene. A keď ich preblaníš, tak je to fajn. Koniec koncov, keď ti zvukár dobre nazvučí bicie, môžeš hrať aj na hrncoch ale vždy to bude super.
Takže moja voľba: staršie amaty, ak nové tak basix.