Čaute, potrebujem pomoc, moj foter sa rozumie do PC, a keď mám zaracha na PC tak ma kontroluje cez program LogMein (niečo ako team wiever.) no a chcem sa spýtať, či niekto nevie čo mám urobiť aby keď mám zaracha ma nekontroloval, okrem odinštalovania, nie
Popros kamaráta ktory ma IQ vacsie ako 101,10 aby ti spravil liveUSB , co ja viem ubuntu (cena usb 4€?), vopchas do USB, zapnes komp, pusti sa ti "iny windows " a moze si tukat na FB kolko chces. Tato nic neuvidi... a foter... to je take skarede, asi nebudes moc mudra
nebud pri pc v jednom kuse a nebude ti ho zakazovat ked nebude mat pocit, ze bez neho nevies zit
moj otec ked sa snazi na seba upozornit tak mi tiez zacne zakazovat vsetko mozne, tak sa proste tvarim, ze mi je to jedno nestoji mi za to aby som sa snazila "prejst mu cez rozum" a mohla byt na pc ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale asi si nieco velmi zle spravila ked je taky paranoidny z teba
ach detiska nepodarene, len by ste odrbkavali svojich rodicov.
nieco taketo vam prajem do domacnosti:
moj otec ked sa snazi na seba upozornit tak mi tiez zacne zakazovat vsetko mozne, tak sa proste tvarim, ze mi je to jedno nestoji mi za to aby som sa snazila "prejst mu cez rozum" a mohla byt na pc ^^