Čaute, chcela by som sa spýtať, ak má internetový obchod v podmienkach, že objednávať môže len osoba od 18, myslite že by mi balík ma pošte predali keď nemali 18? Keď má niekto skúsenosti, či to kontrolujú... Atď dík
neviem este som nic take neobjednavala ale na metalshope maju pri pive napisane ze : Tento produkt má vekové obmedzenia pre predaj. Pre jeho nákup musíte byť plnoletí. K bežnej cene dopravy bude v košíku pripočítaný drobný poplatok za špeciálne doručenie. ..... takze ti by si asi pytali obciansky
Na pošte si odo mňa vždy pýtajú občianku, keď idem pre balíky. Či je to v podmienkach internetového obchodu alebo nie je. A ak nevyzeráš na tých 18, tak si ju s veľkou pravdepodobnosťou pýtať budú.
Obcianku nepytaju preto aby skontrolovali tvoj vek ale tvoju totoznost. Posta nema preco kontrolovat tvoj vek, ziadna taka sluzba neexistuje. To je cisto vec obchodu.
kurier nebude kontrolovat tvoj vek. On sa chce zbavit toho balika, takže nebude robiť ofuky okolo toho či máš alebo nemáš 18. Totožnosť kontroluje iba ak je balík dopredu vyplatený, pri dobierke na to každý kašle.
inak zaujímavé, že metalshop predáva pivo len tak ledabolo alebo rôzne eshopy ponukaju vína či tvrdy chlast a ja keď si chcem objednať drahé kubánske cigary tak nemôžem lebo zákonné obmedzenie na predaj tabakových výrobkov.. proste jebnutá krajina toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov