tak ako mne uz moja baba (byvala) behala po rozume, ale treba si uvedomit to, ze zivot ide dalej, treba sa postavit na nohy a nepozerat dozadu (obnovovat predosly vztah) pretoze uz nikdy nebude takny pekny, aky bol na zaciatku
jeden chlapec mi po rozume behal rok a pol a myslela som si že už nikdy nebudem šťastná keď budem s niekým iným...ale teraz som sa tak brutálne zamilovala že on ostal len peknou spomienkou ku ktorej sa vraciam len málokedy.....
behali..pousmejem sa, pospomínam a ide sa ďalej...a keby to náhodou bolo akútne, zavolám kamoške nech mi pripomenie, že prečo som sa s dotyčným rozišla a je
@hov ädo no viem ale tak zase, Soňa veď. to nepotrebuje komentár
to prejde všetko prejde, musí ...nejak si treba uvedomiť dôvody rozchodu a hlavne to nedávať najavo tomu novému priateľovi, nejak sa potrápiť a potom si užívať nového pevného zväzku.
uplne zo zaciatku mi behala po rozume, ale to aj preto, ze mi furt pisala, a tak a potom som uplne zrusil kontakt, a pozeral sa do buducnosti s mojou priatelkou, a uz sme spolu stastny vyse roka a pol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to vystihol
teraz mi beha po rozume len jeden vsak laska
Po tom ako som chodil s @midnightlady som mal jednu babu. Volala sa Soňa. Stalo sa mi, že som v posteli Soňu oslovil Lenka...
Domyslite si prečo a čo bolo potom
(PS: Lenka... veď vieš... )
vykašlala som sa na oboch.....:p
@hov ädo no viem ale tak zase, Soňa veď. to nepotrebuje komentár
a teraz, chudak, dobehal uz nie je byvaly
a ťažko sa zbavujem negativity, ktorú zo seba vysiela.
hlavne keď si potrebujem pripomenúť, že mám byť vďačná za to čo mám teraz.