Ahojte potrebujem poradit. Pred rokom som sa dala do kopy s kamaratom.rozisla som sa s nim.Ma dievca a zistila som ze mi to vadi,bol pre mna samozrejmostou. Chyba mi. Povedal som mu to.Ze vraj ma vzdy lubil aj bude,ale boji sa ze sa zase sklame. Co teraz
Poradím ti, že ten chalan je nezodpovedný debil. Pretože má dievča a hovorí inej ako ju ľúbi. Z princípu by si od takého mala odísť, aj keď si tou ľúbenou ty. Pretože o pár rokov tou ľúbenou už ty byť nemusíš
si pica. bola si s nim, dostala si co si chcela a nestacilo. teraz ma dievca a tebe to vadi a potrebujes ich dostat od seba. akokolvek. aby sa ti zas po mesiaci zunoval a opat ho posles do paapaa.
najdi si vlastny zivot a vaz si kamaratov a aj dobrych priatelov.
@mygate si fakt vtipný °-° .Normalne som sa pýtala... z časti súhlasím ,posrala som to. Myslíš ze ho chcem aby som si niečo dokázala? Mám zmätok to je pravda,ale prečo potom na neho stale myslím,všade počujem,vyhladavam ho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
najdi si vlastny zivot a vaz si kamaratov a aj dobrych priatelov.
vypalcuj ho.
a potom ju.