nazdar mam problem taky mensi uz asi rok sa stretavam s roznymi babami a funguje to asi tak ze dva tyzdne som s jednou potom zrazu pride lepsia tak potom som zas s nou a tak. Pred troma mesiacmi som si povedal ze takto to dalej nepojde ze uz konecne zosta
nenut sa do vztahu len aby si sam pred sebou nemal vycitky, chod do vztahu az ked zacnes mysliet v prvom rade na toho cloveka do ktoreho si "zalubeny" a az potom na to ako z toho vyjdes ty
nebudem ti nadavat,ani smiat sa ti za to aky si a ako prezivas,vnimas veci, len pochop jednu vec,nepytaj si radu od ludi, pytaj si radu sam od seba, mozno to chce cas,mozno potrebujes aby ti nieco otvorilo oci, takze rob to co si myslis a povazujes za spravne,jedina rada je v tebe..
ty nikdy nebudes mat normalny vztah, lebo stale raz pride niekto lepsi. zmier sa s tym, ze si jeden z tych ludi, ktori nedokazu prezit cely zivot len s jednou/jednym. uvedom si to, nauc sa s tym zit. momentalne je to uplne jedno, s ktorou sa das dokopy, pretoze uz coskoro sa budes opat rozhodovat medzi inymi.
Bolo by super, keby si si vyberal take, ktore su tiez prelietave, ale to asi nie je to, co ta pritahuje...ty si proste na trofeje a preco vnimas toto akoze si na hlavu ty...ber to tak, ze v mladosti je clovek pritahovany hocikym a casto sa to meni a ty si taky, ze mas odvahu za tym ist na rozdiel od takych, ktori svoju zbabelost okrasluju pojmami laska a vernost a moralka, pritom kazdy ma o nich aj tak odlisnu predstavu a nikto poriadne nevie, co to je presne v praxi. Si normalny clovek a nie na hlavu. Ked su take naivne, ze kazdy vztah povazuju nutne za obsahujuci vernost a lasku alebo proste vydrz a nutny budovania a sameho krasneho, nech sa necuduju ked im niekto tento uniformny nazor vyvrati...ja necakam, ze by mi niekto mal byt verny, skor povazujem za dost samozrejme, ze ma niekto podvedie s ohladom na to, aky je to casty jav...aj ked sa mi to nebude pacit...kopec chalanov takto funguje, tak si najdi niekoho, kto robi to iste, nech sa necitis ako taka svina, lebo kazdy potrebuje pochopenie a cim menej ho budes mat, tym viac budes takyto...neviem ci sa to da, ale prajem ti to, aby si nasiel spriaznenu dusu. Preco by mal clovek byt schopny intimnosti len s citmy? Da sa to aj tak, ved sex nie je len o laske, je to prepojene s celou psychikou a je to viac o osobnosti, tak rob, ako vies a bud rad, ze vies vobec nejako zaujat opacne pohlavie...ked ti na to letia, zabijes sa? Asi po takom tuzia, ani o tom nevedia...stavaju sa horsie veci...
Toto láska nie je vôbec...maximálne to je nejaké pobláznenie v tvojej hlave ...lebo ak fakt ľúbiš ako sa patrí, inými dievčatami sa nezaujímaš a dotyčná je pre teba najdokonalejšia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
robis im slusnu hanbu
ale tebe by som prilis neradila zacinat si vztah, vidiet, ze si dost prelietavy
- to akože by si s ňou chodil len preto, aby ti ostatní závideli?
chúďa baba, byť na jej mieste, tak ťa brutálne zavraždím pri najbližšej príležitosti
"citil som sa ako Boh"
Si neplet city s tuzbami...
@2
@1 0 toto bola asi pekná irónia, čo? Súhlasím
ale najprv jej napíš toto čo si tu napísal.