mam v pici chlap je chlap a nie picus nejaky... gule si uz neholim lebo som to nemohol vydrzat prve dva tyzdne tak so msa na to vysral... pod pazuchou nikdy, kokotina to ej pre zeny nem pre chlapa, ale keby nieco tak rit mam vyholenu lepsie ako bradu
No podla mna ani nikde..(teda ak si nechce nechat bradu alebo co ..(. mozno akurat to podpazusie by som chapala ... ale najhorsie je ked si muzi holia nohy ... vypada to tak strasne zzenstilo ....
Jasne ze zarasta : V jeho veku som aj ja zarastal. Mno ja sa holim vsade.......NEZNASAM chlpy...nastastie na rukach a nohach mam iba jemne . Neznasam strnisko, na hrudi chlpy a vsetky ostatne vlastne....okrem vlasov
kokot si jednoznacne ohol..ved nechces predsa vyzerat ako opica..predstav si ze ides namocit a baba ma picu jak barakuda....ta asi ju vytaham za mindzu a vyjebem von oknom...cize baby chcu to iste co chlapy more...ked si tvoja caja neholi tak sa aj ty vyjeb nato...ale potom nezakladaj dalsiu diskusiu ze ako povytahovat dzare spomedzi zubov
jednoznacne podpazusie to je absolutne nechutne a ked si taki chalaniw mojom veku maju fyzu alebo jak to nazvat to je uplne nechutnee fakt a okrem toho smiesnee a nechutneee ...
Toto je zaujímavé , že sa zmení trend a zrazu sa zmení názor , pred rokom bol chlpatý každý a keď sa niekto oholil tak naňho všetci nadávali a dnes je to naopak.. Zaujímavé ako verejná mienka ovplyvňuje ľudský vkus
No tak ja ti poviem takto. Sprav ako je to pre tebe príjemnejšie. Každej babe sa páči niečo iné. Sprav ako ty myslíš. Ak ťa baba fakt ľúbi, tak jej určite nejde o to, kde si vyholený a tak. Ak jej to bude vadiť, tak ťa určite neľúbi. No a ak si len tak teraz chceš užiť s babou a nevieš či sa máš oholiť, tak ti poradím radšej sa ohol tam dole. Nechcem byť teraz nechutná alebo čo, ale ked baba ti náhodou to bude robiť pusou, tak jej to určite bude vadiť, ked bude mať chlpy v ústach...tak tam by si sa mohol oholiť. Nohy si nemusíš, aj ked ja osobne poznám veľa ľudí čo si holia nohy. Neodsudzujem ich zato. Ale každý to môže brať troška inak. Ak nechceš vyzerať ako buzerant alebo ako baba, tak si nohy nehol...No ja osobne neznášam chlpaté hrude...tak hádam ti pomohla moja rada..tak pa
tak to záleží na tebe.mne postačí ak si chalan holí brada,poprípade aj tam dole.podpazušie mi u chalana nevadí ale ak si ho chalan holí určite mu to chvalim hlavne v lete.ako to tebe vyhovuje ak si ochotný si pravidelne holiť podpazušie a svojho ,,krasavca" tak v tom nevidim žiadny problem,pretože bradu si predsa tiež chalani holia pravidelne tak oholiť par chlpov navyše ich už nezabije
pod pazuchami na hrudi a aj tam dole.. milujem ked maju chalani chlpky na brusku a ked maju trochu aj tam dole nevadi mi to ale je faaakt nechutne ked maju húštinu pod pazuchmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Na nohach to nejak nepropagujem, sa mi to nepaci.
-pazuchy urcite , rozkrok ANO , fuzi+brada , a som alergicka na zrastajuce obocie - fuj, fuj, fuj !
-akoze aj ked sa holia nohy tak mi to pri tych sportovych typoch ( futbalisti , atd) nevadi
A podpazusie je tiez fajne mat oholene ale nemusiii..
OHOLIT:hm tam dole!,podpazusie-nemusi uplne na jemno,twaricku,hrud,
NEHOLIT:ruky,nohy-pokial to nieje horor-ak je to prilis tak podstrihnut,...
Ja som nejako uz par tyzdnov neoholil baranicu, ale co frajerka ma miluje takeho aky som