snivalo sa mi že som musela chodiť na sedenia s psychiatrom a ten psychiater ma chciel zabiť....teraz chodim na sedenia s psychiatrom a zatial sa ma nepokušal zabiť,ale verim že čoskoro pride niečo čo tomu bude nasvedčovať...niečo podobne
raz sa mi snívlao, že som stretla jednu kamošku,čo som ju envidela už asi 5 rokov od vtedy, čo sa odsťahovali....a na druhý deň prišla na Slovensko NEOZNáMENE moja kamšoka z Írska ktorá tu chodí každé3 mesiace...takže tak
jj,snívalo sa mi ZASE o hadoch,čo znamená jednoznačnu faloš,čo sa mi samozrejme dnes aj potvrdilo. Vždy ked sa mi sníva o hadoch,tak viem,že ma niekto ojebe.
mne sa vcera snivalo, ze som sa utopila. ale tak divne. bola som v nejakom zamrznutom jazere, kde bolo namiesto vody mlieko. a nahanal ma nejaky duch, co vyzeral ako voldemort. a potom som, ako uz tradicne, zomrela.
a upozornil ma na to, ze plavat v zamrznutom jazere naplnenom mliekom netreba.
Hm, parkrat sa mi snivalo nieco, co sa potom naozaj aj stalo s tymi ludmi, presne ta vec, len na inom mieste
A potom si pamätam este na jeden sen. To bolo ze chodil po mojom meste taky zabijak na dzipe. Ja som zistila, kto to je a bol to moj kamarat a tak mi vzdy hovoril, ze kam ide zabijat, ze tam nemam byt. A ostatnym ludom akoby to nevadilo...
Rozpravala som sa o tom s bratom a ze to moze byt nieco, co postihuje ostatnych ludi a ja sa velmi bojim, aby to nepostihlo aj mna. Cize... Sedi.
teda okrem toho kde som sedela s niekym na balkone a on mi povedal ze podaj mi ten kybel na bongo a jak som mu to podavala tak si v tej vode zil obrovsky krtko a vobec mu to nevadilo....prinutilo ma to akurat tak zamysliet sa nas velkostou krtka
Mne sa stále snívajú čudné sny. Ale tieto sú najdivnejšie: Sníva sa mi, že sedím u kamoša na posteli a zrazu skríknem "Tak toto sa mi snívalo." Potom, v ten deň, sedím u kamoša na posteli, premýšľam o snoch, obzriem sa okolo seba a všetko sedí!Ľudia sú tam, kde aj vo sne, ešte aj veci na poličkách boli tak isto usporiadané ako vo sne. Tak len pre efekt vykríknem:"Tak toto sa mi snívalo!"(aby sa sen doplnil )
Najdivnejší sen bol asi, že sa mi snívalo o tom, že som našla nejaký poklad, boli v ňom šperky a pod... Pozerala som vtedy snár, a sen zanamenal, ževraj budem mať chlapca O 9 mesiacov na to, som porodila chlapca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a teraz som skutočne chorá...
aj tak myslím,že tie sny nič neznamenajú..
O par dni som havaroval presne na tej ceste par metrov odtial. Ale to uz nebol sen
a upozornil ma na to, ze plavat v zamrznutom jazere naplnenom mliekom netreba.
Mne sa v sobotu snívalo, že som zmeškala do práce.
To sa mi sníva často, či už o práci alebo kedysi škole, atď.
A upozorňuje ma to na to, že vkuse meškám a nechce sa mi chodiť do práce
Ja deti neplánujem, takže asi mám podvedome strach, že by sa mi nejaké pritrafil
naposledy sa mi snivalo ze poprad prehral seriu s kosicami, ale vcera vyhral, tak neviem ci mi to nieco povedalo =D
Hm, parkrat sa mi snivalo nieco, co sa potom naozaj aj stalo s tymi ludmi, presne ta vec, len na inom mieste
A potom si pamätam este na jeden sen. To bolo ze chodil po mojom meste taky zabijak na dzipe. Ja som zistila, kto to je a bol to moj kamarat a tak mi vzdy hovoril, ze kam ide zabijat, ze tam nemam byt. A ostatnym ludom akoby to nevadilo...
Rozpravala som sa o tom s bratom a ze to moze byt nieco, co postihuje ostatnych ludi a ja sa velmi bojim, aby to nepostihlo aj mna. Cize... Sedi.
A stáva sa mi to často!!!