Trilión-krát som videla film Idioterne od Larsa von Triera, potom film Donnie Darko a Requiem za sen. A prečo? Lebo sú to podľa mňa filmy, v ktorých je vždy čo objavovať, zakaždým keď to pozerám, tak tam nájdem niečo nové
je ich veľa, ale tak....každý film, v ktorom je Peter Pan a hlavne Finding Neverland, každý film od Burtona, Levieho kráľa, Čokoláda, Fountain, Burlesque, Hocus Pocus,a samozrejme Practical magic ....isto som na niečo zabudla
Ťažko sa spomína, lebo ich je celkom dosť, ale tak narýchlo z mojich srdcoviek:
Rozprávky: Mŕtva nevesta Tima Burtona, Príšerky s.r.o., Doba ľadová 1, Posledný jednorožec, Howlov chodiaci zámok, Cesta do fantázie, Princezná Mononoke (posledné je skôr kreslené "niečo", než rozprávka, ale stojí za to).
"Normálne" filmy: napríklad Pianista, Amélia z Montmartru, Sweeney Todd, Čokoláda (a že pozdravujem kolegyňu @purenarcissism , Zelená míľa, Večný svit nepoškvrnenej mysle, Hotel Rwanda (veľmi odporúčam, úžasný film), Pýcha a predsudok, Once a I am Sam.
Našlo by sa ich omnoho viac, ale to iba tak rýchlo po pamäti.
Matrix, ale prvý diel, len ťažko nájsť lepšie sci-fi, Leví kráľ - niečo tak krásne dokážem pozerať stále, American Pie 1,2 - vždy sa na tom nasmejem, aj keď som to videl xkrát, Sám doma 1...to sú filmy, ktoré nikdy neomrzia
tisíc krát som videla Titanic a Ghost dva nádherné filmy ktoré ma vždy rozplačú... sú krásne aj keď mám radšej Ghost ten by som mohla pozarať aj 10 000 krát a stále by ma dojal
trilogiu pana prstenov... naposledy som ho videl asi pred 2 rokmi a teraz som nan dostal zase chut. mam tam oblubenu postavu a rad by som zil niekedy v takej dobe, keby ovsem existovala
Mr.and Mrs Smith, Pulp Fiction, Scary Movie 3, Sex v meste 2, Pelíšky, Mamma Mia!, Sesterstvo putovných džínsov, Monsters a.s., Zastav a neprežiješ, 96hodín, Lilo a Stitch...neviem prečo, ale proste môžem to pozrieť aj 3000krát a nikdy ma to neunudí.
je veľa takých filmov...neviem teraz presne povedať jeden...ale mám jednu úžasnú divadelnú hru, ktorú si pozreim 10x a viem ju už naspamäť a aj tak sa stále na nej smejem
Nemam taky, ktory by som pozeral viac krat.... na avatara som isiel do kina 3 krat ale to bola cista vynimka.... raz sam, raz s chalanom a raz s kamosom.
@sarah_whiteflower Princess Mononoke Videla som to ako desaťročná a odvtedy som nad tým uvažovala až do minulého roka, keď som zistila názov. Mám z toho filmu veľmi zvláštny pocit.
@narazuvzdornaa Ja tiež tak veľmi podobne, videla som to ako malá a potom som si to nedávno stiahla a už som to videla trikrát, je to proste neuveriteľné, niečím aj odpudivé, niečím príťažlivé, ale hlavne neuveriteľne na zamyslenie
nie je moc filmov ktoré by som vedela pozerat furt dokola, nech su akekolvek krasne, vynikajuce a tak. vacsinou to mava osobny dovod
ale ludia tu spominali levieho krala... krasne, strasne moc, zboznovala lubila som ten film vzdy uz odmalicka, aj hudbu a vsetko. a potom ma hnevalo ako to ze mladsieho braska to nefascinuje ja som si to s nim furt chcela pozerat
hviezdne vojny, lebo proste neviem
a taky jeden typicky americky ze sa az hanbim povedat aky, ale som schopna pozerat ho furt. ale pomlcim o nom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Rozprávky: Mŕtva nevesta Tima Burtona, Príšerky s.r.o., Doba ľadová 1, Posledný jednorožec, Howlov chodiaci zámok, Cesta do fantázie, Princezná Mononoke (posledné je skôr kreslené "niečo", než rozprávka, ale stojí za to).
"Normálne" filmy: napríklad Pianista, Amélia z Montmartru, Sweeney Todd, Čokoláda (a že pozdravujem kolegyňu @purenarcissism , Zelená míľa, Večný svit nepoškvrnenej mysle, Hotel Rwanda (veľmi odporúčam, úžasný film), Pýcha a predsudok, Once a I am Sam.
Našlo by sa ich omnoho viac, ale to iba tak rýchlo po pamäti.
Stardust
...
take na ktorych sa stale mozem zasmiat pripadne stale zaujmu atd...a su skvele..
» api.ning.com/files/awz... *F6kr*czRCj14L0Kk5qOQ1ey6-r16yaE6543REDJdA1hTOi3MLYU77aDvu4Ak--6ObFpITu0JNgW8BbHCAByuFNO-rVyv/TheLordOfTheRingsTrilogy.jpg
alebo este jeden film ktory si viem pozriet X-krat!!!
knight rider 2000
tu je mala ukazka s klipom a titulnou hudbou
a je vela dalsich filmov
a určite Star Wars
@sarah_whiteflower Princess Mononoke Videla som to ako desaťročná a odvtedy som nad tým uvažovala až do minulého roka, keď som zistila názov. Mám z toho filmu veľmi zvláštny pocit.
ale ludia tu spominali levieho krala... krasne, strasne moc, zboznovala lubila som ten film vzdy uz odmalicka, aj hudbu a vsetko. a potom ma hnevalo ako to ze mladsieho braska to nefascinuje ja som si to s nim furt chcela pozerat
hviezdne vojny, lebo proste neviem
a taky jeden typicky americky ze sa az hanbim povedat aky, ale som schopna pozerat ho furt. ale pomlcim o nom