Ja som dostala od mamy zato ze som bola na diskoteke a neprisla som domov vecer ale az rano. Rano ked som prisla domov chytila ma a zobrala ma do obyvacky tam mi stiahla gatky a ohla ma cez koleno. Pametam si ze som mala modri zadok a z telesnej som bola
najhorší? keď mi mama včera zakázala pc kvôli tomu že celé prázdniny spím do jednej a do druhej som kdesi het abo na pc.. ale WHO CARES? mi akurat od ruhej chodili serialy
fuuuu tak ale to bolo pekne dávno čo som dostala výprask.. to ešte od ocka.....kolko som mala, 8-9.....bola som von, a zatúlala som s kamoškou ku nim....počula som ho, jak ma volá domov, tak som chytro utekala preč, zrazili sme sa vo výťahu v našej bráne, vtedy mi jednu vlepil a doma ma poriadne potom vytrieskal....no čo, zaslúžila som si
par krat ked som bol maly ale to len take blbosti...a naposledny v dvanastich alebo trinastich som nieco drze povedal tak som dostal vtedy facku...ale odvtedy nic a zakazy/zaracha som nikdy nemal....
dostala som také "5 minutvé zaracha", mama povedala, že týždeň nevýjdem z domu a ani nie o 5 minút som bola von, ešte spoza dverí som počula ako mama kričí, aby som si dávala pozor
čooo? nie, to mama ma teraz bije, kedy sa jej zachce neviem, či má pocit, že ma ešte môže vychovávať, alebo už teraz vie, že ma to nijako psychicky nepoznačí
Raňajkovali sme a ja som pila mlieko až mi prišlo smiešno a vypľula som to všetko na sestru, sestra...najprv v šoku....minúta ticho...a potom neskutočný rev a mňa prehýňalo od smiechu
Mama mi chcela jednu tresnúť varechou ale z nechápavých príčin sa na mojej riti varecha zlomila O.o dodnes neviem ako...že by trafila stoličku?
Raz som dostala od fotríka po hube až tak že som dva dni mala jeho ruku otlačenú na ksichte A raz som odmietala nastúpiť do auta tak ma naháňal po parkovisku (snažím sa na to zabudnúť
@leilla ahaaa, mama..tak som neni sama, si ma potesila, ze nie je mama tak pozadu jak som myslela , alebo jej chyba nejaky dotyk odo mna asi tak si kompenzuje .. .. a ze zatial, ze pekňe ale nejakl drsne som nemyslela
Tak ja dostávam stále ked nieco zrobim, aj ked iouz v mojom veku mi to je trochu blbe ale nevycitam lebo viem ze dokazsm hnusns vyprovokovat. Dneska mi mamka kazala popratat a nechcelo sa mi tak som jej asi polhodinu odvravala a vzdy ma upozodnovala ze mam ist pratat a nemam byt drza lebo vytiahne remen. Mna to nastvalo a som ju nechtiac poslala do pici. Vtedy mi mamka povedala ze mam sa prehnut cez stolicku zobrala ockov kozeny remen a shtala sa ci viem za co dostanem a ze kolko si zaluzim. Povedala som ze 20 a mamka povedala ze za tu drzost a hresenie este dalsich 10. Takze mi 30 na zadok. Plakala som tak ma poslala do kuta sa vyplakat na polhodinku. No vobec som si nebola vedoma ze som bola drza,tak som sa na mamku otocila a pozrela krivo. Mamka sa ma spytala ci mi nestacilo a zobrala varechu a tresla mi jednu s varecbou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale nikdy som nedostala bitku, ani len facku... hoci viem, že som občas schopná provokovať tak, že si ju pýtam.
čooo? nie, to mama ma teraz bije, kedy sa jej zachce neviem, či má pocit, že ma ešte môže vychovávať, alebo už teraz vie, že ma to nijako psychicky nepoznačí
k žiadnym sm praktikám neinklinujem... zatiaľ
Raňajkovali sme a ja som pila mlieko až mi prišlo smiešno a vypľula som to všetko na sestru, sestra...najprv v šoku....minúta ticho...a potom neskutočný rev a mňa prehýňalo od smiechu
Mama mi chcela jednu tresnúť varechou ale z nechápavých príčin sa na mojej riti varecha zlomila O.o dodnes neviem ako...že by trafila stoličku?
šak ona to myslí vždy viacmenej zo srandy ona ma zmláti, ja jej, že týra svoje malé dieťa, a tak... proste idylka