Ze stratila! Bola mi hanobne odcudzena jedna z mojich najlepsich, dvojstranovych basniciek spracuvavajuca modernu tematika rozpravky o Janickovi a Marienke !
Plyšové mačiatko.. mala som asi 6 rokov.. a milovala som ho, bol to Lucky.. a všade chodil so mnou.. aj na stanicu v Spišskej Novej Vsi kde som ho zabudla.. dodnes mám traumu.
pred 2 tyzdnami som si lyziarkach dupla na neonovoruzove srdieckove slnecne okuliare z londyna co ma zarmutilo tak ze rozmyslam ze uz si srdieckove nekupim...to boli MOJE londynske srdieckove okuliare a ine uz budu len trapna nahrada
a pred rokom sme so spoluziackou cez chemiu napisali strasne sprostu basen o ktorej som si myslela ze je v zosite na fyziku alebo chemiu zalozena ale neni a vacsiu picovinu sme nikdy nenapisali
moj uplne prvy komix spider-mana..pamatam sa, ze raz mi ho doniesla tetka z ameriky..tusim to bol vytlacok, v ktorom sa prvykrat objavil green goblin..odlozil som si ho..a ked mama raz upratovala, musela ho vyhodit pretoze uz som ho nikdy nenasiel
To mama stratila,že až mne bolo za ním luto,klučenku plyšoveho macíka,ku ktorému sme mali silný citový vzťah...najpravdepodobnejšie ho stratila v tescu,lebo pár dní pred vianocami sa ludia všade tlačili a ona ho mala na taške,tak asi jej tam nejak spadol...vtedy som sa nasral na sprostych ludí ktorí sa biju o všetko v hypermarketoch
keď mi mama bezcitne vyhodila plastový pohár od Miša Nováka, ktorý som si chcela nechať aj podpísať.../tá história o tom pohári je dlkšia a nechcelo sa mi to tu všetko písať/...
moju naj. zajačiu kamaratku ktoru my odviezli prec ja som ju nechcela stratit a teraz neviem komu ju predali volala sa Sisa a preco ju odviezli prec? lebo vecer furt buchotala v klietke no tak to je uz sakramentsky velky problem !!! S nou som si vsetko prezila nikdy na nu nezabudnem
ja som stratil hm ako to nazvať...ako trieda smee každý mali takú krabičku malú ako zápalková škatuľka, dala sa roztiahnuť ako leporelo, bola to vlastne poskladaná A4 a mal som tam fotky spolužiakov spolužiačok a ich venovania na pamiatku (( dávali sme si to vo štvrtom ročníku (( asi v anglicku som to stratil
Neviem si spomenut na nic stratene okrem mobilu ale to ma teraz uz nemrzi....a neviem najst vodnu fajku mam podozrenie ze mi ju znarodnila matka a ani mi o tom nepovedala
moju mačičkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! teda taku spinku na papier,kde bola mačacia hlava, ale mala extremne velku hodnotu!!! ak mate,pošlite mi taku,ja si budem klamat ,ze je to ona keby som vedel,kde som ju stratil, tak ju tam hladam
a ešte raz davno moj sony ericsson a potom ma otravoval 50 ročný buzerant, ktorý vyzeral ako z prcavých príležitostí, ale to je iný príbeh
taka celenka co bola ako gumicka chyba mi preto ze bola multifunkcna robila som si snou aj cop aj ako celenka sluzila sem tam som snou nieco nacate v kuchyni zaviazala napriklad piskoty.......a stratila som ju zrejme doma alebo na plavarni ...a nechce sa mi kupovat novu
vec ? z nejakeho divneho dovodu som si spomenul jak som asi v 7-8 rokoch na dovolenke v lese stratil pistalku a bolo mi za nou luto bohvie co je s nou teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a pred rokom sme so spoluziackou cez chemiu napisali strasne sprostu basen o ktorej som si myslela ze je v zosite na fyziku alebo chemiu zalozena ale neni a vacsiu picovinu sme nikdy nenapisali
a ešte raz davno moj sony ericsson a potom ma otravoval 50 ročný buzerant, ktorý vyzeral ako z prcavých príležitostí, ale to je iný príbeh
ale zjavne za tym nikomu nie je luto