Mňa raz ako prvého za posledné dva roky popálila meduza v prvý dovolenkový deň,
v chorvátsku som si natrhol kožu na palci.... ale v podstate nič hrozné sice na konbci dovlenky som tam aml vyžratu taku dieru že .. ale šak čože.. na druhej strane v
to sa ani nedá povedať že akú najvačšiu ,ja som smoliar od narodenia ,no tak napr.teraz som celý týždeň chorá ked mám prázdniny a to už aj slnko začalo svietiť a pekne je ,no a každý deň sa mi niečo zlé stane
pri tipovani abo pokri.... mal som vyhru 250 eur a posledny zapas na tikete už vychadzal keď zrazu 2 minuty pred koncom to hostia vyrovnali... a toto niekoľko krat sa mi stalo...
zaujala ma skladbe tejto vety - " Mňa raz ako prvého za posledné dva roky popálila meduza v prvý dovolenkový deň " .... ja by som na také nič neprišla..
no najvacsiu nenapisem, lebo okrem toho, ze to bola smola, tak to bol aj riadny trapas.. a cervenam sa, uz len ked si na to pomyslim..
ale teraz naposledy.. setrila som si financie na dva koncerty a dnes som zistila, ze ani na jeden z nich nemozem ist, kvoli debilnym maturam a prijimackam..
Ja to už ani nepočítam...už som si zvykla ,že som zmatkárka...napr.pisali sme polrocnu pisomku.. no a ja som v strese zabudla vyplnit 2cvičenia...no a potom som mala co robit aby som si to do tyzdna opravila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A teraz som tiež ochorel keď sa zlepšilo počasie to je zákon schválnosti.. ale ináč je mi dobre
BTW
zaujala ma skladbe tejto vety - " Mňa raz ako prvého za posledné dva roky popálila meduza v prvý dovolenkový deň " .... ja by som na také nič neprišla..
ale teraz naposledy.. setrila som si financie na dva koncerty a dnes som zistila, ze ani na jeden z nich nemozem ist, kvoli debilnym maturam a prijimackam..
veľa smoly som ja už zažila
lol ale inac fajne bolo .. elna kosi uz som daaavno nikde nebol ....
Musim vsetkiým odporucit ...
od roku 2006 som bol naozaj stastny iba jeden tyzden a to na dovolenke....
milujem ten rok lepsi som nemal snad uz len pred rokom 2000 bolo fajne ale z toho si moc nepametam