Mam teraz najnovsie taky problem so svojou ziarlivostou a neviem ako dalej lebo si neviem pomoct a len si nicim vztah (i ked nie je to len moja zasluha).
Takze studujem prave v anglicku a moj priatel s ktorym som uz 5. rok je na Erazme vo Svedsku (k
ale odpovedat ti na otazku... Musis sa uistit v tom, ci mu veriš ako cloveku. Vztah bez dovery nie je vztah. takze sa spytaj sama seba ci ta tak ozaj lubi a ci mas dovod neverit mu. No a potom mmu uz len doveruj. to vieš, prezumpcia neviny. prečo by si mu mala neveriť ak ťa ešte nesklamal?
nechcem byť zlá a tvrdiť, že sa to týka každého, zažila som počas Erazmu pár výnimiek, ale väčšinou každý, koho z Erazmu poznám alebo kto je na Erazme u nás v Brne a je zadaný, proste aspoň raz toho partnera podviedol.
osobne si myslím, že keď je na tak dlho preč, tak by si čas na rozhovor s frajerkou mal nájsť a nie furt naslepo niekam vybiehať a nemyslieť na to, ako sa asi ten druhý cíti.
píšeš, že mu veríš čo sa týka žien ale že ťa skôr serie, že sa baví a nevenuje sa tebe. ale čo by si chcela? aby sedel celé dni na nete a písali ste si či volali?
veď to by podľa mňa nemalo zmysel. je mi jasné, že ti chýba ale keď mu dôveruješ, ako sama píšeš, tak by si mala byť v poho a proste to vydržať a nechať nech si to užije.
veď aj keby nešiel na erazmus tak by ste boli bez seba nakoľko študuješ v anglicku a on v brne tak kde je problém? je problém to, že on sa baví a žúruje a doma to nerobí?
a inak veď ste spolu 5 rokov! tak buď ste spolu tak dlho lebo sa ľúbite a dôverujete si alebo neviem.
a hádam ste sa predtým ako tam šiel o tom bavili nie? a určite sa ho dá navštíviť.
napríklad ja by som frajíra od seba na tak dlho nepustila. teda pustila ale na rovinu by som mu povedala, že neviem či to bez neho zvládnem a, že keď sa vráti tak ho nemusím čakať. a tak isto by som to vnímala aj keby ja idem preč tak by som mu povedala, že neočakávam, že tu bude keď sa vrátim. zistila som, že potrebujem mať frajíra pri sebe. semster či dva sú pre mňa veľa bez neho...
nepoznam tvojho frajera, ale je fakt je skoro kazdy na Erazme chce byt fucked ... sam som v Brne chodil von s erazmackymi, a poviem ti, ze az prilis s velkou radostou chceli vyskusat, ake "to" je s cudzincom...ale vravim, zavisi od cloveka....
@peha666 tiez neviem poraidne v com je hacik, mas pocit, ze sa zmenil? Ako ja som pochopiila pointu tak, ze ti vadi, ze sa ti malo venuje ci zle to chapem? ... ono co by si robila na jeho mieste? Si na erasme ( ved aj ty si v ANglicku) tak nesedis len na nete... ste spolu dlho no, musis mu verit no ..
Inak ja neviem priateľka bola jeden semester na Erazme a žiarlil som len keď šla stopovať do Belehradu (išli traja) a o čechovi čo šiel s nimi povedala že je ako Honza z rozprávky . To moje obranné mechanizmy zlyhali ale tak vraj to myslela úplne inač... No to je jedno. Proste buď mu veríš a musíš byť v kľude, lebo aj tak s tým nič neurobíš alebo sa môžeš trápiť a hnevať a aj tak s tým nič neurobíš. Osobne ale keby na mňa na Erazme niekto tlačil že sa veľa zabávam kvôli žiarlivosti asi by mi to dosť vadilo
Dakujem vsetkym za rady a komenty...nemala som sa s kym o tom pobavit a naozaj som nevedela ze ci teda len prehanam alebo je nieco zle...vztah koli tomu urcite nebudem ukoncovat...a uz buduci tyzden sa konecne po dlhej dobe uvidime tak snad sa poriadne porozpravame bo cez internet sa odmietol na tuto temu bavit....takze aj tam bol problem ze kedykolvek som sa potrebovala porozpravat pohrozil mi ze sa vypne (zo skypu, icq) ak sa nebudeme bavit o nieco inom...no kazdopadne sa nevery nebojim...on uz bol raz podvedeny (nie mnou) tak si nemyslim ze by to mne urobil ked vie ake to je...a skusim trosku upustit uzdu a tiez sa zabavit...bo mne tak moc chyba ze by som radsej na tom nete s nim sedela cely den ako niekam ist...a to on nechape ....
je uplne normalne, ze si tam nasiel tolko kamaratov, lebo nemoze tam presediet cely cas na pocitaci.. uz tak erazmus neni sranda (co sa tyka vazneho vztahu) tak myslim ze ked sa teraz stretnete a porozpravas mu ako to vidis, to urcite pochopi ked ta tak lubi.. je tazke byt bez seba tak dlho (neviem kolko uz je tam a kedy sa vrati) ale ak tam len teraz isiel a caka vas este par mesiacov by ste sa mali dohodnut vzdy dopredu a aspon taku pol hodinku / hodinku denne na skype spolu a ked pises ze ste parik z cistej lasky tak verim, ze to zvladnete.. drzim vam palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale odpovedat ti na otazku... Musis sa uistit v tom, ci mu veriš ako cloveku. Vztah bez dovery nie je vztah. takze sa spytaj sama seba ci ta tak ozaj lubi a ci mas dovod neverit mu. No a potom mmu uz len doveruj. to vieš, prezumpcia neviny. prečo by si mu mala neveriť ak ťa ešte nesklamal?
osobne si myslím, že keď je na tak dlho preč, tak by si čas na rozhovor s frajerkou mal nájsť a nie furt naslepo niekam vybiehať a nemyslieť na to, ako sa asi ten druhý cíti.
veď to by podľa mňa nemalo zmysel. je mi jasné, že ti chýba ale keď mu dôveruješ, ako sama píšeš, tak by si mala byť v poho a proste to vydržať a nechať nech si to užije.
veď aj keby nešiel na erazmus tak by ste boli bez seba nakoľko študuješ v anglicku a on v brne tak kde je problém? je problém to, že on sa baví a žúruje a doma to nerobí?
a inak veď ste spolu 5 rokov! tak buď ste spolu tak dlho lebo sa ľúbite a dôverujete si alebo neviem.
a hádam ste sa predtým ako tam šiel o tom bavili nie? a určite sa ho dá navštíviť.
napríklad ja by som frajíra od seba na tak dlho nepustila. teda pustila ale na rovinu by som mu povedala, že neviem či to bez neho zvládnem a, že keď sa vráti tak ho nemusím čakať. a tak isto by som to vnímala aj keby ja idem preč tak by som mu povedala, že neočakávam, že tu bude keď sa vrátim. zistila som, že potrebujem mať frajíra pri sebe. semster či dva sú pre mňa veľa bez neho...
ale ak niekto príde na to, ako to ovládať, dajte mi vedieť
Inak ja neviem priateľka bola jeden semester na Erazme a žiarlil som len keď šla stopovať do Belehradu (išli traja) a o čechovi čo šiel s nimi povedala že je ako Honza z rozprávky . To moje obranné mechanizmy zlyhali ale tak vraj to myslela úplne inač... No to je jedno. Proste buď mu veríš a musíš byť v kľude, lebo aj tak s tým nič neurobíš alebo sa môžeš trápiť a hnevať a aj tak s tým nič neurobíš. Osobne ale keby na mňa na Erazme niekto tlačil že sa veľa zabávam kvôli žiarlivosti asi by mi to dosť vadilo
Dik decka moc ste pomohli