12 hodin tvrdej prace, 7 stichov, mala som prve vlasky rysave mamu islo porazit no vraj po týždni vypadali a narastli blond ja som ase stastna ze mi stmavli lebo kedyze mam byt blondínka prefarbujem ta už teraz sa mi smeju ze som špinavá ale mama chcela vždy blondínku tak aspon prvé 3roky mala radosť. Ale asi to bolelo lebo už druhý raz do toho nešla ale jej príbehy boli velmi fajn dieta nezvazujem ale spolieham sa ze ed zacnu tikat hodinky tak budem aj ja decku chtivá
to ako som sa dostala do brucha je večná záhada (to mi nepovedali) a ako vonku? no pán doktor rozreže každej mamičke bruško a vyberie bábätko... z nejakeho dôvodu nechceli, aby som vedela, že v tom celom má hlavnú úlohu šušula
to bolo desné....učiteľka došla, v 4 triede na ZŠ, rozdala obrázky holého muža a ženy, otvorila knihu a začala čítať presný popis pohlavného styku a nakonci hodiny to celé zabila tým, že ak chceme vidieť rozdiely medzi mužom a ženou máme požiadať mamičku a otecka aby sa spolu okúpali vo vani a my sa máme pozerať....sorry, ale úchyláctvo bolo asi legalizované, fuj!....potom som došla domov, povedala to mame, tá sa na mňa kukla, že to hádam žartujem, pak že či mám otázky a ja že nie, je mi to jasné a je to nechutné a nikdy to robiť nebudem, amen.
Keď som bola škôlkarka (posledný rok) som sa to spýtala mamy a normálne mi povedala... Nikdy mi netlačili do hlavy debiliny o tom jak mamička zje vajíčko a z brucha jej vyrežú votrelca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov