nie nie.... spravna odpoved: 2012 nastane apokalypsa takze tu nic nebude
ale vazne: tak dufam ze to ostane take ako teraz + admini pridaju nejake vymozenosti k webu... a snad sa z toho nestane forum typu, kde 12 rocne deti namiesto V pisu W
Mesacna navstevnost sa bude pohybovat na hranici 500-600-700 tisic RU, teda real. uzivatelov za mesiac... Rozsirene sluzby,celkovo zmeneny dizajn... Birdz sa viac bude orientovat sirsim zaujmom uzivatelov...
@maxton@10 nemyslím, vlna debilkov z Pokecu by sem už prešla dávno, Birdz je postavený tak, že musia rozmýšľať trochu a keď nemajú normálne veľký mozog, nebaví ich to tu, lebo tu nefunguje "kto popíše", tu musí človek začať diskutovať, písať blogy, alebo niečo robiť....
A podľa všetkého to vyzerá, že "masy debilkov z Pokecu" sa pomaly presúvajú na Facebook, čiže to čo neznášate na Pokeci, bude o polroka o rok na Facebooku Birdz bol, je a bude alternatíva, pre tých trochu inteligentnejších (a preto máme menšiu návštevnosť ako Pokec )
@wampirekiss nemyslím... už Birdz existuje dosť rokov a ľudia ktorí milujú Pokec, zväčša neznášajú Birdz, lebo sa im zdá zložitý, nudný, alternatívny, divný. Nehrozí, že by sa to tu spokecilo (i keď pravideľne prichádzajú hlasy, že už sa tak stalo, ale to je normálne, každý polrok majú starší uživatelia pocit, že je to tu horšie a horšie, ja ako človek, ktorý to tu sleduje veeeeľa rokov, nemám pocit, že by sa menila úroveň Birdzu ani k horšiemu ani k lepšiemu, len sa postupne strieda generácia, niekto dospeje a prestane ho to tu baviť, lebo sa hrá na dospelého, a zrazu to na čom sa bavil pred rokom-dvoma na Birdzi mu pripadá trápne)...
@tomas "preto máme menšiu návštevnosť ako Pokec" ano pravda.... ale je to aj tym ze birdz nieje tak propagovany, vela aj inteligentnych ludi o nom ani nevie.... pricom pokec pozna takmer kazdy (nielen mladez)... ked chces na niekoho kontakt tak vo svete mladych ludi na slovensku existuju tri zakladne kontaktne udaje... tel. cislo, nick na pokeci a ICQ cislo... aspon jak to tak vnimam medzi rovesnikmi... neviem si predstavit (a ani si nechcem predstavit) ze raz to bude vyzerat takto:
- "jak pridem domov, potom sa este o tom porozpravame... daj mi nejaky kontakt na teba... jaky mas nick na birdzi?"
- "strejdabob"
predstav si ze tak bude vyzerat raz bezna diskusia medzi mladymi ludmi
- bude tu pravdepodobne iný šéf, lebo ja už budem príliš starý aby som chápal a riadil teenagersko-študentský portál
- budú tu sofistikovanejšie služby, Birdz bude musieť (tak ako všetky webové stránky) mať inteligentnejšie vyhľadávanie a podľa vlastností uživateľa mu automaticky hladať ideálnych partnerov, alebo kamarátov s vhodnými záľubami (možno sa vám to dnes nepáči, že fuuuj big brother, ale všetky moderné stránky to o 5 rokov budú robiť)
- pravdepodobne tu bude viac video obsahu, možnože tu bude niekoľko TV kanálov s birdzáckymi show programami
- bude tu o dosť viac ľudí a pravdepodobne priemerný vek bude nižší (teraz je priemerný vek okolo 18, potom bude tipujem možno okolo 14-16)
- v priebehu piatich rokov BIRDZ zažije možno 10-15 krát "vlny odchádzajúcich ľudí, ktorí budú frflať, že Birdz už nie je ono, že sa zmenil a neviem čo", pritom ako človek, ktorý vidí čísla, sleduje Birdz, žije s ním, vám hovorím, Birdz sa nemení, vy sa meníte (a keď niekto z vás povie, "Birdz už nie je ono, Birdz sa zmenil, tak si sa vlastne zmenil ty a máš iné priority"), v každom prípade, veľké vlny s "odchodmi" a blogmi "ako sa to zmenilo" tu budú v priebehu piatich rokov možno 10-15 krát (už pár rokov sú také vlny cca 2-3 krát za rok, väčšinou keď spustíme nejakú dizajnovú zmenu)
- pravdepodobne bude mať BIRDZ množstvo dizajnov, uvidíte ho inak v mobile, inak v televízore, inak v kompe
ALE NIEČO SA NEZMENÍ:
Stále tu budú mladí ľudia riešiť svoje intímne problémy, zaujímať sa o to, aká veľkosť penisu je správna, písať básne o láske, smútiť nad rozchodmi, čítať články o hudbe, diskutovať o maďarsko-slovenských vzťahoch, robiť si pekné dizajny webiek a nachádzať tu priateľov a možno aj lásku...
Ale načo kidat na pokec?!...tam sú rovnako ako blbý aj múdry ludia...niektorý tam chodia len tak iný kvoli ludom ktorých tam poznajú...chodím tam aj jha ale posledné čo chcem je rozoberat kto je lepší prečo...blbosti naučime sa konečne žit v miery omg ...Peacééé
O päť rokov možno bude fungovať vyhľadávanie vo fóre s diakritikou.
A ja budem mať nejaký megastatus, závratné tajné číslo, tisíc TS mesačne..Budem mať menej odpudivý písomný prejav, naučím sa písať všetkými desiatimi a naslepo, začnem točiť videoblogy a budem hovoriť devätnástkam, aké sú oproti mne deti.
"a nachádzať tu priateľov a možno aj lásku... " a inac mna zaujima ci si tu dakto nasiel naozaj lasku.... alebo aspon priatelov s ktorymi sa realne stretava... to je asi napad na novu diskusiu..
o 5 rokov? cosi.. no som tu dva roky (sa mi zda) a nebadam nejake extra zmeny (okrem designu a (ne)prehladnosti . povedal by som ze mi to je jedno.. mozno ani nebude
@strejdabob už mi možno takmer sto ľudí ďakovalo, že "mi ďakujú že som urobil BIRDZ, lebo tu našli skvelých ľudí, dokonca niektorí aj lásku" (a ja poznám osobne niekoľko takých ľudí, dokonca ja som tu našiel pár frajeriek, alebo oni mňa
imho tu stale nebude poriadne fungovat nic, vsetko bude len tak trochu, bude tu este viac nezmyselnych obrazkov, pristup zo starsieho pocitaca bude nemozny, pripadne to bude cele vo flashi... a znaky si to bude cele vymienat ako bude chciet.....
(je nejaka pravdepodobnost, ze by hrozilo, ze za 5 rokov konecne bude lite verzia pre operu mini?)
uprimne?! tak zacnem pekne od zaciatku..mna ako dost sokovalo jedno ofic video a prveho ofic stretka bridzu, kde jedna..osoba vravi..ze tii co nedosli na stretko su socki. co?! socki?! ked sa ofic video z ofic stretka vyjadri ze ludia co nedosli na druhi konec slovenska su socki, tak aku poto ma uroven ten web?! ja bi som ako v zivote nedal na svoj web, nic co bi mohlo urazit alebo dotknut sa priamo uzivetalou. tym zebi som ich nazval "sockami" len preto ze nedosli na stretko. to bola prva vec co ma tu pred casom sokovala. dalej....ked si porovnam diskusie a ich uroven z napr yahoo answers ( ci ako sa to pise ) tak je to tu dost....onicom. ked sa daco spitate tam, tak vam slusne odpovedia. ked sa daco spitate tu...tak...nadavki, hadki, urazki, zosmiesovanie a podobne. v tomto bridz este dost zaostava, a myslim ze..sa to v bliskej buducnosti vobec nezmeni k lepsiemu. skor naopak....zalozim anketu,a prve co sa zacne riesit je to kde mam aku pravopisnu chybu. no tak to potom aku sa tu da normalne diskutovat??ako??? clovek moze bit slusnii jak jezis kristus..ale pride jeden clovek co ho hned zacne zosmiesnovat..a reakcia je samozrejme hned prudsia..a hned je zle..hned je ohen na streche....mne to pripada ako...dakto vas okradne na ulici, vy mu vrazite..a este vy ste zly ze ste mu ublizili....no to je tak zo vsetkim a vsade na slovensku. takze to nieje otaska len webou. ci uz pokecu alebo bridzu. zial. no dufam ze sa to casom zlepsii a zmeni k lepsiemu.
k ankete-dufam ze sa to tu zlepsii a nebude musiet nikto nikomu nadavat. a nebudu tu hadki a konflikty. lebo toto je len web. nie zivot. a poniektori ako som zistil to tu beru az prilis vazne. a zial z toho vznikaju hadki a konflikti a nevrazivost. zial.
@27 Respektíve, o päť rokov bude možno fungovať samotné vyhľadávanie vo fóre
Inak, @tomas , som to len ja, komu to už nejaký čas (myslím, že od uvedenia nového designu fóra) nefunguje, alebo je to globálny problém? Takisto mi nejdú už zobrazovať ani ďalšie diskusie od užívateľov. Ak sa to niekde už spomínalo, tak sa ospravedlňujem.
Ešte ma zarazilo, ale to už niekto spomínal, to, že v popise pri článku Priebežné výsledky MISS BIRDZ ku dňu 21.8 bolo niečo o "vlasatých emoch", čo nie je veľmi publicistický štýl.
podľa mňa v oficiálnom videu z prvého oficiálneho stretka sa nikdy slovo socka nespomínalo, ak si dobre pamätám bolo tam "tí čo neprišli, môžu ľuťovať..." to je celé...
@nikeboy a porovnávať Yahoo Answers s BIRDZ Fórom je nemiestne. To je ako keby si porovnával koľko dá ročne na charitu Američan a koľko dá na charitu ročne Slovák.
@16@tomas tak toto ma rozosmialo.. úplne súhlasím.. veľa mojich kamarátov povedalo že sa tu nevyznajú... tak preto tu ani nechodia.. nechce sa im tu študovať že čo kde kedy majú urobiť.. : a ja som rada lebo sú to tí najväčší debili v triede.. nech si chodia na pokec..
@35@tomas tak to si ma prekvapil... naozaj az lasku si niekto nasiel cez birdz?... ja osobne som sa este nikdy nestretol s dievcatom (resp. clovekom), ktore som spoznal cez net... ale stale rozmyslam aky to je pocit, ked ju prvykrat stretnes nazivo, ked zatial ste si len pisali a videli sa len cez fotky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
peace & love
ale vazne: tak dufam ze to ostane take ako teraz + admini pridaju nejake vymozenosti k webu... a snad sa z toho nestane forum typu, kde 12 rocne deti namiesto V pisu W
no proste celý pokec,a boom...
@1 , @1 0 , presne
Mesacna navstevnost sa bude pohybovat na hranici 500-600-700 tisic RU, teda real. uzivatelov za mesiac... Rozsirene sluzby,celkovo zmeneny dizajn... Birdz sa viac bude orientovat sirsim zaujmom uzivatelov...
A podľa všetkého to vyzerá, že "masy debilkov z Pokecu" sa pomaly presúvajú na Facebook, čiže to čo neznášate na Pokeci, bude o polroka o rok na Facebooku Birdz bol, je a bude alternatíva, pre tých trochu inteligentnejších (a preto máme menšiu návštevnosť ako Pokec )
- "jak pridem domov, potom sa este o tom porozpravame... daj mi nejaky kontakt na teba... jaky mas nick na birdzi?"
- "strejdabob"
predstav si ze tak bude vyzerat raz bezna diskusia medzi mladymi ludmi
2014 - BIRDZ o päť rokov
- bude tu pravdepodobne iný šéf, lebo ja už budem príliš starý aby som chápal a riadil teenagersko-študentský portál
- budú tu sofistikovanejšie služby, Birdz bude musieť (tak ako všetky webové stránky) mať inteligentnejšie vyhľadávanie a podľa vlastností uživateľa mu automaticky hladať ideálnych partnerov, alebo kamarátov s vhodnými záľubami (možno sa vám to dnes nepáči, že fuuuj big brother, ale všetky moderné stránky to o 5 rokov budú robiť)
- pravdepodobne tu bude viac video obsahu, možnože tu bude niekoľko TV kanálov s birdzáckymi show programami
- bude tu o dosť viac ľudí a pravdepodobne priemerný vek bude nižší (teraz je priemerný vek okolo 18, potom bude tipujem možno okolo 14-16)
- v priebehu piatich rokov BIRDZ zažije možno 10-15 krát "vlny odchádzajúcich ľudí, ktorí budú frflať, že Birdz už nie je ono, že sa zmenil a neviem čo", pritom ako človek, ktorý vidí čísla, sleduje Birdz, žije s ním, vám hovorím, Birdz sa nemení, vy sa meníte (a keď niekto z vás povie, "Birdz už nie je ono, Birdz sa zmenil, tak si sa vlastne zmenil ty a máš iné priority"), v každom prípade, veľké vlny s "odchodmi" a blogmi "ako sa to zmenilo" tu budú v priebehu piatich rokov možno 10-15 krát (už pár rokov sú také vlny cca 2-3 krát za rok, väčšinou keď spustíme nejakú dizajnovú zmenu)
- pravdepodobne bude mať BIRDZ množstvo dizajnov, uvidíte ho inak v mobile, inak v televízore, inak v kompe
ALE NIEČO SA NEZMENÍ:
Stále tu budú mladí ľudia riešiť svoje intímne problémy, zaujímať sa o to, aká veľkosť penisu je správna, písať básne o láske, smútiť nad rozchodmi, čítať články o hudbe, diskutovať o maďarsko-slovenských vzťahoch, robiť si pekné dizajny webiek a nachádzať tu priateľov a možno aj lásku...
A ja budem mať nejaký megastatus, závratné tajné číslo, tisíc TS mesačne..Budem mať menej odpudivý písomný prejav, naučím sa písať všetkými desiatimi a naslepo, začnem točiť videoblogy a budem hovoriť devätnástkam, aké sú oproti mne deti.
Do kýblika, na to sa teším.
"a nachádzať tu priateľov a možno aj lásku... " a inac mna zaujima ci si tu dakto nasiel naozaj lasku.... alebo aspon priatelov s ktorymi sa realne stretava... to je asi napad na novu diskusiu..
(je nejaka pravdepodobnost, ze by hrozilo, ze za 5 rokov konecne bude lite verzia pre operu mini?)
k ankete-dufam ze sa to tu zlepsii a nebude musiet nikto nikomu nadavat. a nebudu tu hadki a konflikty. lebo toto je len web. nie zivot. a poniektori ako som zistil to tu beru az prilis vazne. a zial z toho vznikaju hadki a konflikti a nevrazivost. zial.
Inak, @tomas , som to len ja, komu to už nejaký čas (myslím, že od uvedenia nového designu fóra) nefunguje, alebo je to globálny problém? Takisto mi nejdú už zobrazovať ani ďalšie diskusie od užívateľov. Ak sa to niekde už spomínalo, tak sa ospravedlňujem.
podľa mňa v oficiálnom videu z prvého oficiálneho stretka sa nikdy slovo socka nespomínalo, ak si dobre pamätám bolo tam "tí čo neprišli, môžu ľuťovať..." to je celé...
skús si pozrieť to video ešte raz.
tomas..vysvetli mi prosim @42 lebo tomu nerozumiem dakujem.