Choď medzi ľudí,zapíš sa na nejaký šport,čo ťa baví.Alebo na tanec,aj ked tam pôjdeš zo začiatku sama,neboj sa,na niekoho tam natrafíš.Môžeš taktiež využiť nejaký kurz...Cez leto ísť do tínedžerského tábora alebo dovolenku.Je toľko príležitostí!!
Hlavne ako spomenula @1 ,bud sama sebou,správaj sa tak,ako sa chceš správať. Nemeň sa len preto,aby si niekam zapadala Určite si nájdeš kamarátov,držím palce
ja neviem v takej situácii som sa neocitol. tak začni tak že im požičiaš pomôcky keď budeš mať ich viac ale hlavne sa im nevnucuj a nepchaj.... potom to pojde samo po čase sa s tebou hádam budú rozprávať....
@mata4 ja nehovorím že zmeň triedu a 8 rokov nieje málo a vieš pod lampou je najväčšia tma možno už máš super kamarátku a ani o tom nevieš ale aj tie krúžky je dobý nápad... hľadať ľudí so spoločnými záujmami
Jasné, ale ja nemám problémy v škole. Tam je to ok, mám sa s kým baviť, ten problém je v tom, že po škole takmer nikam nechodím . A chcem aj iných kamarátov ako zo školy.
@mata4 Tak môj najoverenejší spôsob je zobrať loptu a ísť na ihrisko kde sa združuje mládež... (ale neviem ako to teraz funguje a slovo lopta môžeš zameniť za niečo iné (kolieskové korčule a pod..) a tiež slovo ihrisko...
hlavne sa neuzatvaraj velmi do seba a nieje dolezity pocet ale kvalita možes mat miliony kamaratov čo z toho ked stoja za ... , radsej jedneho alebo par poriadnych "takych ked niekoho zabijes tak ti pomožu zahrabať telo "
ak máš dosť kamarátov v škole, chýbajú ti tí z vonku? mne napríklad stačia moje baby z triedy, aj keď s nimi tiež moc nechodievam von, lebo bývame ďaleko od seba..... ale mohla by si si vyjsť s tými z triedy a možno by ťa zoznámili s nejakými svojimi kamarátmi....
je len veľká škoda, že v dnešnej dobe je väčšina ľudí v tvojom veku trošku, akoby som to povedala, pribrzdená.... a tie kamarátstva by ťa mohli zle formovať a nakoniec by si skončila rovnako vypatlaná ako oni....
píšeš, že budeš chodiť do krúžkov, tak tam by si mohla nájsť ľudí, čo robia niečo užitočné, sú inteligentní, bezcieľne sa neflákajú a budú rozvíjať tvoje dobré kamarátske vlastnosti tak hor sa do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Choď medzi ľudí,zapíš sa na nejaký šport,čo ťa baví.Alebo na tanec,aj ked tam pôjdeš zo začiatku sama,neboj sa,na niekoho tam natrafíš.Môžeš taktiež využiť nejaký kurz...Cez leto ísť do tínedžerského tábora alebo dovolenku.Je toľko príležitostí!!
Hlavne ako spomenula @1 ,bud sama sebou,správaj sa tak,ako sa chceš správať. Nemeň sa len preto,aby si niekam zapadala Určite si nájdeš kamarátov,držím palce
.......... nič viac k tomu nestačí
Nech sa darí
je len veľká škoda, že v dnešnej dobe je väčšina ľudí v tvojom veku trošku, akoby som to povedala, pribrzdená.... a tie kamarátstva by ťa mohli zle formovať a nakoniec by si skončila rovnako vypatlaná ako oni....
píšeš, že budeš chodiť do krúžkov, tak tam by si mohla nájsť ľudí, čo robia niečo užitočné, sú inteligentní, bezcieľne sa neflákajú a budú rozvíjať tvoje dobré kamarátske vlastnosti tak hor sa do toho