Ako sa zbaviť strachu z duchov a paranormálnych javov?
Nie je to žiadny fór, seriózna otázka. Mám sa dať liečiť alebo sa to nejak dá dostať z hlavy? Pozriem si horor /Paranormal Activity/ a mám problém 3 mesiace zaspať. Nie som v poriadku.
to poznam keď som mala 12 tak som videla scary movie 3 a vďaka mojej predstavivosti a obrazotvornosti som neustale asi polroka chodila po byte chrbtom k stene i dnes mavam niekedy také stavy
ale tak tuna bývavajú niekedy aj jeby....
ale jednoducho to nedívaj...a keď dívaš tak sú to potom tvoje sračky.... a zavolaj si reflex
9 ročné dievčatko by malo čítať rozprávky o Dedovi mrázovi a snivkalo by sa ti o Marfuši ako ju ťahaju svine na saniach a to by si bola evidentne vysmiata od ucha k uchu
Ten film som ani nedopozeral, nechcelo sa mi čakať kým sa tam zjaví najaký ten poltergeist mám rád vraždenie/"strašenie" v celej dĺžke filmu. Woodoo, krvilačný mutanti, zombíci a duchovia neexissujú musite sa s tým zmieriť báť sa môžte živých ľudí nie mŕtvych.
@sugy1 veru veru ako nehovorím že sa mi včera dobre zaspávalo po druhom dieli destination truth ale nejako extra som sa nebála, skôr som nad tým uvažovala
a čo sa týka toho paranormalu, neboj, to bude v pohode, ja som tiež mala problém so spánkom ale to boli tak len 3 dni...
a čoho sa ty na tom bojíš? že aj tebe sa také stane, či čo? fajn, vyzerá to síce dosť realisticky, ale aj tak je to chujovina. keby to bola pravda tak toho čo tá žena zabila v prvom dieli, by predsa nehral aj v druhom takže je to proste je chujovina na strašenie a v skutočnosti sa to neodohralo
ja som sa skôr šla posrať z exorcistu doteraz mám rešpekt voči tomu filmu
@mrsenglish ja osobne nespavam a to sa ani nicoho nebojim, ked sa mi nechce tak nespim aj ked to je 5dni a ked sa mi chce tak zaspim aj po stojacky disappointed:uz sa mi to raz stalo , neber to tak vazne, aj tak z toho zivota nevyjdes ziva
Všetko to su len vymysli ako aj asi kazde nabozenstvo a vsetko. Ako napriklad carodejnice: niekoto ochorel neznamou chorobou cirkev povedala za to mozu carodejnice a zacala obvinovat ludi, tyto ludia boli zabijany bez vsetkeho, stacilo ich obvinit a tak to je zo vsetkym....
pred stovkami rokou primitivmy ludia ktory nieco nechapali zacali si vymyslat rozne pribehy aby to vysvetlili a takto vznikly rozpravky a teraz je to len o peniazoch....
Proste skurvená Amerika v nás vyvoláva paranoju a tiež ked som mal asi 11 rokov a videl som Scary Movie 3 tak som tú vlasatú kurvu videl všade hlavne ked som sa išiel večer vyšťat ale prestalo mi to robiť ked mi to už bolo jedno a normálne keby prišla tak ju tak ztlčem že ma tolko strašila...predstavte si život bez Amerických filmov...polovicu vecí čo sa teraz bojíme by sme ani nepoznali...
Ľudia, ktorí sa venujú týmto veciam hovoria, že čím viac sa bojíš, tým viac to k sebe priťahuješ. Strach oslabuje, preto sa neboj a vyhneš sa riziku, že sa Ti niečo ,,iné" stane
@chalanodjazera ?? tak s vacsinou co som napisal je relativne aj pravda, s tym nemozes nic len suhlasit lebo je to fakt a co som napisal "neber to tak vazne, aj tak z toho zivota nevyjdes zivy" to je moja zivotna ideologia ja som uplny flegmatik takze naco sa znepokojovat blbostami , A inac aj keby existuju tieto nadprirodzene veci a su v mojej blizkosti a chu ma zabit tak aj tak by som im neusiel a len by som zomrel vystraseny namiesto usmevu na tvari
A este k tomu: zeny boli zabijane len kvoli tomu ze niekto ochorel v meste a chory clovek zacal hovorit mena.... but rovno isly na obesenie alebo maximalne tam bol proces ze utopili ju a potom ked nahodou prezila tak su upalili konec procesu alebo co sa ti na tom nezda?
Niektori tu pisali ze je to super pocit ked sa bojis ale aj ja to zazivam a nie som ani prva ani posledna, ja sa totizto bojim ludozrutou, a vytahou hlavne ked idem sama proste si predstav ze tam nikto neni alebo so sebou nos slzak ci antiperspirant
ja som horror nevidela vyse 5 rokov a ani nemam strach, ze nieco uvidim a zlaknem sa. len proste idem vecer spat alebo idem po ulici v noci a su tam stale a aj sa vidime a je to divne.
@popolcek prvý diel bol akoby psoledný, druhý mu predchádzal a tretí predchádzal tomu všetkému, myslela som , že to vie každý, preto ten čo zomrel v jednotke, hral v dvojke.
a inak, ja to mám od detstva, bojím sa ale nemôžem ti povedať ako s tým bojovať, každý si nájde svoj spôsob
napríklad taký horor kruh (jednotka len) sa mi veľmi páčil kvôli atmosfére, a celkovo super to graduje a je to jeden z tých naj hororov.
to len tak odporúčam, a aj film identita, osvietenie (nie nad psycho filmy).
Ja som sa kedysi tiež bál týchto vecí, ale kedže pozerám tie filmy, nejak ma to neovplyvňuje, jednoznačne by som sa posral keby niečo také zažijem, ale väčšinou tieto veci doslova ignorujem
@chalanodjazera tak relativnost je viacmenej len v tom ze bud to zoberes ako fakt alebo mas smolu a ja skoro vsade pisem ze relativne, lebo nic neni na 100%jasne. kazdu chvilku sa vsetko meni, kazda teoria, kazdy fakt, kazda ideologia.
@chalanodjazera nie, nechaj tak, ty si s tych co prekrucuju vsetko a najdu v tom uplne iny vyznam a snazia sa byt zaujimavy aj ked v tom je len jeden vyznam a nic zvlasne....
Minule som bola v kine a dávali ukážku na PA4 Samozrejme že som nezaspala asi týždeň . Potom som pozerala seriál a zrazu tam bol duch tak som tiež nemohla spať dlhšie. A ja si teraz väščinou poviem len tak pre seba ,že : Tak bud ma chcete strašiť alebo nie ,dobrú noc. Ono to naozaj funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale tak tuna bývavajú niekedy aj jeby....
ale jednoducho to nedívaj...a keď dívaš tak sú to potom tvoje sračky.... a zavolaj si reflex
@mmartin01 práveže sa snažím nahovoriť si že to neexistuje.. akosi sa nedá..
@lawey už ich nepozerám necítim sa na to.. no také som zažívala aj ja,v noci zamkla izbu skryla sa pod paplón a som v bezpečí..
a čoho sa ty na tom bojíš? že aj tebe sa také stane, či čo? fajn, vyzerá to síce dosť realisticky, ale aj tak je to chujovina. keby to bola pravda tak toho čo tá žena zabila v prvom dieli, by predsa nehral aj v druhom takže je to proste je chujovina na strašenie a v skutočnosti sa to neodohralo
ja som sa skôr šla posrať z exorcistu doteraz mám rešpekt voči tomu filmu
Všetko to su len vymysli ako aj asi kazde nabozenstvo a vsetko. Ako napriklad carodejnice: niekoto ochorel neznamou chorobou cirkev povedala za to mozu carodejnice a zacala obvinovat ludi, tyto ludia boli zabijany bez vsetkeho, stacilo ich obvinit a tak to je zo vsetkym....
pred stovkami rokou primitivmy ludia ktory nieco nechapali zacali si vymyslat rozne pribehy aby to vysvetlili a takto vznikly rozpravky a teraz je to len o peniazoch....
A este k tomu: zeny boli zabijane len kvoli tomu ze niekto ochorel v meste a chory clovek zacal hovorit mena.... but rovno isly na obesenie alebo maximalne tam bol proces ze utopili ju a potom ked nahodou prezila tak su upalili konec procesu alebo co sa ti na tom nezda?
pokiaľ nerobíš žiadne špiritistické hlúposti, nemáš sa čoho báť
a inak, ja to mám od detstva, bojím sa ale nemôžem ti povedať ako s tým bojovať, každý si nájde svoj spôsob
to len tak odporúčam, a aj film identita, osvietenie (nie nad psycho filmy).
Ja som sa kedysi tiež bál týchto vecí, ale kedže pozerám tie filmy, nejak ma to neovplyvňuje, jednoznačne by som sa posral keby niečo také zažijem, ale väčšinou tieto veci doslova ignorujem
Ja keď som bol malý tiež som sa veľmi bál. Moja nočná mora bola pivnica, ako som si tam dával večer bicykel keď som išiel z vonku
Fakt je že psychika, tomu dosť pomôže, a potom halucinácie (nie pod vplyvom drog) nie sú príjemné.