Jaj co mam robit ked milujem svojho draheho, ale on neustale vyvolava hadky aj ked pre uplne nezmysli...staci ked si vypije a uz si hlada zamienku na hadku..takyto vztah urcite nema buducnost, len ked prvy krok na rozchod neviem urobit
Povedz mu, že vo vašom spoločnom vzťahu nevidíš budúcnosť, a že radšej s ním ostaneš iba kamarátka (viem, klišé, ale tak je to rozchod . Ak nedá pokoja, ignoruj ho, neodpisuj, nereaguj, po čase ho to prejde.
@smejko7777 urob to vtedy,ked budes rozhodnuta,ze svoje rozhodnutie nikdy neolutujes(je to jedno kedy,bo mas naozaj dobry dovod)jednoducho mu to povedz,ale priprav sa,ze prereves najblizsie 2 mesiace.uvidis.(zas ten egoizmus)nechcem byt hnusna,ale on sa z toho spamata skor ako ty.ale mozno nebudes tento pripad.
jednoducho to urob rychlo a striktne. povedz ze s nim nebudes ked furt pije a ignoruje tvoje pocity. a hlavne nezufaj, su hordy chlapov co su lepsi nez tento
nespoliehaj sa veľmi naňho, že ten prvý krok urobí on, lebo sa načakáš asi ešte veľmi dlho....ak vôbec....čiže ak chceš niekam pohnúť s vaším vzťahom, ten krok, ktorý tak veľmi odmietaš urobiť prvá, je len a len na tebe....možno by som sa s ním ešte predtým na tvojom mieste porozprávala, čo mi na ňom vadí a prípadne mu dala ultimátum, že ak sa nezmení, bude to mať také a onaké dôsledky....a ak ani po nejakom čase neuvidíš v jeho správaní zmenu, tak žiaľ....hlavne ho neuisťuj, že ho máš stále rada, lebo to môže raz zneužiť voči tebe a ťažko sa ho potom zbavíš
@smejko7777 Ja hovorím, že človek ukáže to čo sa v ňom skutočné skrýva až keď to nevie kontrolovať. Tým nemyslím teraz alkohol, ale myslím tým hádky. Nevie to ovládať keď si vypije.
A ty nie že sa nevieš rozísť. Ty ešte sama vo vnútri nevieš čo vlastne chceš resp. to možno vieš, ale bojíš sa to spraviť. A takýto vzťah naozaj budúcnosť nemá.
24 rocne dievca a nevie sa s niekym rozist? Kde by sme boli bez internetu... Ked mu to nevies potedat, napis mu sms: je koniec a mas.. Je to hnusne, neosobne, ale co caka ked sa sprava jak idiot
Vies velmi povrchne a jednostranne si popisala svoj problem. Ak ho milujes nechces mu najskor pomoct? Apelovat na jeho buducnost, rodinu. Vravis ze ked si vypije stale sa hada, o com sa s tebou hada? Myslim ze pije prave preto ze ho nieco trapi a inak ako v opitosti sa ti to boji povedat. Ja si myslim, ze problem bude prave tam. Vydrz to rozpravaj sa s nim, najdite kompromis. Problem s pitim to nebude.
@sqad má pravdu ...nemusíš sa s ním hneď rozísť ked ho máš rada. proste sa s ním porozprávaj ale poriadne . všetko čo ťa trápi by si mala povedať jemu .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale priprav sa že ťa bude ešte chvíľu prenasledovať, hroziť samovraždou sebe a tebe likvidáciou, otravovať tvojich priateľov a viacej piť....
možno nie....ale radšej byť pripravená
A ty nie že sa nevieš rozísť. Ty ešte sama vo vnútri nevieš čo vlastne chceš resp. to možno vieš, ale bojíš sa to spraviť. A takýto vzťah naozaj budúcnosť nemá.