ahojte mam 13 rokov a masturbujem sa asi 2x do tyzdna prosim vas pomozte mi. Ako si ho mam inamk honit ako obycajne "piatitimi prstami! lebo uz ma to nebavi. alebo nejaky link kde su videa alebo obrazky prosim
@Belzeboss : Ja som na neho neutocil, dal som mu ozajstny nazor co moze vyskusat za prve a za druhe, podla mna je toto strasny fake, pricom hento podla mna fake nebol a to dievca to naozaj zaujimalo.
@Smichi uprimne odpovedz: Skutocne si myslis, ze riesenie jeho problemu je chod za sestrou? Neutocil si nanho ale urobil si si z neho srandu takze, kto z nas je horsi? Myslim ze 1:1. Ano moze to byt fake akokolvek to je pravdpodobne, ale niesi si tym isty. Takze pouzijem tvoj argument. Predstav si, zeby si bol ty ten chlapec a dockas sa takychto odpovedi. Nedajboze by zobral tvoje slova vazne, tak by mal slusny trapas.
@Belzeboss : Cim si mozes byt uz len isty? V skutcnosti je vsetko len iluzia.
Ale myslim si ze profil dnes vytvoreny, 1x prihlaseny, zalozena 1 anketa hovori za seba. Ale tak ked chces tie 2 situacie davat dohromady, nemozem ti v tom zabranit, je to usudok proti usudku.
@Smichi dal som si tu namahu a overil som si to...vcerajsia diskusia, profil vytvoreny vcera teda v case zalozenia diskusie, prvykrat prihlasena, sice s fotkou ale fotku si nieje problem najst, fake alebo nie? Tie diskusie a nase reakcie maju prilis vela spolocnych znakov nato, aby sa nedali porovnavat..
@Belzeboss : Nebola prvykrat prihlasena, asi si hladal niekoho ineho, ja osm to videl, bola registrovana 3 dni pred tym ako spravila diskusiu a prihlasena 3x vtedy. Sam som si to vtedy pozeral.
@Smichi skontroloval som si to, mne naozaj zobrazuje ze 1x prihlasena ale datum registracie mi zobrazuje 26.12.2009 teda o tri dni skor, a naposledy prihlasena pred 1 hodinou. Teda naozaj nemoze byt prihlasena 1x ako mne zobrazuje ale skor 3x co ovsem ale nedokazuje ze nejde o fake.
@Belzeboss : Dalsi "dokaz" by som bral asi to, ze tento ma vyplneny profil minimalne, pricom to 11rocne dievca ho ma vyplnene dost podrobne a vcelku konzistentne s tym ako 11rocne dievca (v mojich ociach) rozmysla.
@Smichi fajn, ak to aj nieje fake, to nieje podstatou na co som narazal. Proste ty si mi vcera povedal, ze ake nasledky to moze mat nanu ako na dieta, a pritom nerozmyslas ake nasledky mohlo mat tvoje vyjadrenie v pripade zeby to nebol fake? Ale dobre ja ti to nevycitam lebo ja by som zareagoval podobne, len mi to pride take: vodu kaze, vino pije...
@Smichi som rad ze sa chapeme a ja nepopieram, ze tieto situacie su odlisne len ma prekvapil tak trochu "radikalny" tvoj pristup oproti postoju, ktory si zaujimal vcera. Chapem tvoju reakciu ak si dostatocne presvedceny ze ide o fake, co asi si. Takze medzi nami jasno.
Ja si myslim, ze na toto by mal dojst sam a nepytat si tu rady kurnik to uz co ma byt??? bude mat babu a bude sa pytat ako ju robit! Experimentuj chlapec moj a to je najlepsie, nie sa tu strapnovat a mozno je to aj tak fake to je jedno.
@Reddwarf55555 umrela som a ten jeden tam skoro odpadol ako sa rehotal a že:vydrbal im urodu a potom to hodil na romov ci nieco take tam bolo boooze moj
daj si na hlavu sacok alebo sa skrt spagatom ale jemne nech sa neudusis a potom sa mlat do hlavy stacia facky na zaciatok po pol roku mozes prejst na paste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A k veci: Skus si pri tom skrabkat gule, alebo to skus druhou rukou A ked sa citis velmi odvazne povedz sestre
jak sa tam ten moderátor ujebáva ja nemóžem!
skus si mesiac nehonit a potom sa zrobis aj pohladom nanho
Ale myslim si ze profil dnes vytvoreny, 1x prihlaseny, zalozena 1 anketa hovori za seba. Ale tak ked chces tie 2 situacie davat dohromady, nemozem ti v tom zabranit, je to usudok proti usudku.
Ale zase je to len nazor proti nazoru.
To dievca bolo v mojich ociach naivne a prislo do neznameho sveta kde nieco ocakavala, a dostala pestovku do tvare.
Toto je len nejake jebnute decko ktore sa chce zasmiat na odpovediach, tak nech sa zasmeje.