Citróny, zuby s bieliacim efektom, či pásky a atď sú len krátkodobá záležitosť.
Bielosť strácajú pitím kávy, fajčením, či užívaním liekov (sirupov).. atď
Farbu máš danú zčasti aj geneticky, ak tvoji rodičia nemajú extra biele, môžeš to mať po nich.
Dajú sa vybieliť u zubára, ale to nik neodporúča, pretože sa tým nehorázne ničí sklovina. Možno sa dajú bieliť už aj iným spôsobom, šetrnejším, ale ten je určite ešte aj nákladnejší...
ja som počula že jahody majú bieliaci účinok. lepší než ten citrón. čiže si roztlač jahody a tým si vydrhni zuby. určite to dobre chutí a keby to aj fungovalo, bolo by to super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Bielosť strácajú pitím kávy, fajčením, či užívaním liekov (sirupov).. atď
Farbu máš danú zčasti aj geneticky, ak tvoji rodičia nemajú extra biele, môžeš to mať po nich.
Dajú sa vybieliť u zubára, ale to nik neodporúča, pretože sa tým nehorázne ničí sklovina. Možno sa dajú bieliť už aj iným spôsobom, šetrnejším, ale ten je určite ešte aj nákladnejší...
ale inak ja keď som mal bieliacu pastu, tak to pomohlo...raz ju používaj (t.j. celú použi) a potom prejdi na normálnu a udržuj si čisté zuby
Mne pomohla .)