prvú tretinu počúvame v robote na reprákoch, druhú tretinu na bajkalskej sledujem obraovku cez sklo kaviarne kým čakám na autobus a poslednú cez mobil v slúchatkách kým cestujem a šlapem domou.
nijako špeciálne.. nejako sa mi do toho stále pletú biliardové hry.. prvé dva zápasy som prepínal medzi hokejom a majstrovstvami v snookeri a počas tretieho zápasu som hral pool
V podnikoch v KE, na veľkoplošnej obrazovke na Hlavnej, cez okno na zastávke a prostredníctvom nástenky na Birdzi Inak sa teším, že konečne nie je po piatej mesto vyľudnené, akurát som ešte nezažila vysnenú pitku s turistami.
celkom v pohode. Jedina vec ma mrzi, ze nemam vlastne auto , tak si nemam kde montovat vlajocky...ale spravil som kompromis a kupil som si aspon zrkladla na auto a dal som si na ne tie krasnucke navleky vlajkove
v utorok ked som sa totalne vystavena vratila z jedneho íventu v NR som si kukla Slov.-Rusko..a musim povedat ze to bolo celkom fajn na odreagovanie..hoci sme prehrali
momentálne sme bez bodu v 8finálovej skupine, čo nie je výhra, šanca na postup stále žije, len treba zajtra vyhrať zápas s čechmi, čo nebude jednoduché, no nemyslím si, že prehráme 3x po sebe, vcelku hráme pekný hokej, s množstvom šancí v každom zápase, samozrejme doposiaľ vždy sme "museli" nastreliť tyčku, s rusmi nám pri treťom góle, uškodili aj rozhodcovia, keďže sa malo vhadzovať v strednom pásme a nie pred Halákom, z čoho pramenil gól do našej sieti...nič sa nedá robiť, len zajtra vyhrať...P.S. nemyslím teraz na nič iné ako na hokej
Majstrovstvá v hokeji majú pre mňa vždy takú zvláštnu atmosféru. Je to viac menej jediné športové podujatie ktoré pravidelne sledujem. Čo je zaujímavé najmä preto, že nejaké finále ligy majstrov alebo NHL ma vôbec netankuje, ale kvôli šlágru francúzsko-bielorusko prekopem polku internetu aby som si našiel opakované vysielanie
A keď hrajú naši tak striedavo neveriacky krútim hlavou a striedavo nadávam. Úplne ideálne kombo je, keď sa zídem s otcom, na kritike našich hokejistov sa zhodneme vždy výborne.
no velmi zle ich prezivam.. som v zahranici a ani pozriet si ich nemozem lebo sa vacsinou nase zapasy konaju pocas mojej skoly a stv ma obmedzene live vysielanie iba pre Slovensko, cize bolo tazke najst stranku, kde je mozne si to pozriet a ani tu nevyuzivam kvoli uz vyssie uvedenemu faktu... a okrem toho ma deprimuje, ze nie som v BA, aby som tu atmosferu zazila, ked som o majstrovstvach na Slovensku snivala odkedy si pamatam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A keď hrajú naši tak striedavo neveriacky krútim hlavou a striedavo nadávam. Úplne ideálne kombo je, keď sa zídem s otcom, na kritike našich hokejistov sa zhodneme vždy výborne.