Čavte, potreboval by som radu ohľadom jednej baby. No proste je to moja spolužiačka na výške. Poznáme sa už dva roky, ale nikdy predtým som nerozmýšľal o tom že by medzi nami niečo bolo(myslím ako vzťah). Ale teraz keď sme boli minulý týždeň na plese, tak
uz sa tesim jak dostanes od jej frajera na picu
naco preboha chces niekoho riesit ked kohosi ma? neni ti to blbe? ty by si sa ako citil keby mas frajerku a nejaky zmrd za nou zacne doliezat?
vieš ako sa hovorí, k zlým chlapom sa chodia baby vyspať, k dobrým vyrozprávať, tak si domysli...
na výške budete ešte 3 roky a potom sa vaše cesty rozijdu.. riskni to a budeš vedieť na čom si.
Takéto niečo by som popravde aj ja potreboval. S tou ktorú mám rád napríklad ja je s iným a doteraz ma popravde nenapadlo nič ako ho takpovediac odtiahnuť od nej.
bohuzial. cus ako nemluvna. nebolo by to od teba fer voci jej priatelovi, ze si zrazu pocitil, ze mozno by si s nou chcel byt.. ved sa nad tym zamysli...
... a ak on nie je ten pravy, tak ver tomu, ze spolu nebudu
Diky moc ludia za rady. scorpion444 mal som presne take iste myslienky ako ty ze to nebude fer voci nej a ni voci jej frajerovi. takze to zatial asi necham tak ako to je doteraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
naco preboha chces niekoho riesit ked kohosi ma? neni ti to blbe? ty by si sa ako citil keby mas frajerku a nejaky zmrd za nou zacne doliezat?
na výške budete ešte 3 roky a potom sa vaše cesty rozijdu.. riskni to a budeš vedieť na čom si.
a teraz je to človek, vďaka ktorému sa teším na každý nový deň
v tvojom prípade je lepšie mlčať
... a ak on nie je ten pravy, tak ver tomu, ze spolu nebudu
v laske a vojne je dovolene vsetko