Bývame v byte. Moja dobrá kamarátka mi ponukla králika, lebo jej samička mala malé. Keď som sa opýtal mamy povedala mi, že v žiednom prípade nie. Keď som sa opýtal prečo, odpovedala: "Lebo nechcem, aby v byte bolo zviera." A nič viac. Keď sa jej opýtam prečo by nechcela malého zlatého králika, ktorý nenašpiní a nerobí hluk povie to isté. Nie je alergická a ani môj brat takže nechápem. Pred tým som mal dvoch škrečkov a jedno morča. Každo denne som sa o nich staral a onam sama to videla, že sa o nich starám. Takže prosím poradte mi ako ju mám prehovoriť.
@patriksu95 skus zinscenovat ze kralik ti zachranil zivot, alebo ze kralik zachranil zivot tvojej mame, a potom ho snad bude mat rada a dovoli ti ho nechat...
ale neviem si predstavit ako by sa to dalo zinscenovat
tak PLAN B:
povedz mame, ze vsetky hovienka od kralika budes upratovat ty a ona bude moct v klude kukat telku
Moja kamoška ho dostala tak, že dala rodičom navýber: Bud psa alebo zaja
A ja?? Ja som už dlhšie chcela...A rodičia o tom stále ,,premýšlali"... Potom sme išli okolo chovproduktu v PD a tam mali krásny výber... Tak mamina chcela..Aj ocinovi sa začali pačit..Ale ja som si nevedela vybrat..Potom som si už už vybrala angoráka..Ale taka baba predo mnou si ho kúpila..A ja som si potom vybrala mojho..Charlieho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A ppritom skús ísť na to aj cez otca/deda/babku/strýka/ pre mna za mna aj suseda.
ale neviem si predstavit ako by sa to dalo zinscenovat
tak PLAN B:
povedz mame, ze vsetky hovienka od kralika budes upratovat ty a ona bude moct v klude kukat telku
A ja?? Ja som už dlhšie chcela...A rodičia o tom stále ,,premýšlali"... Potom sme išli okolo chovproduktu v PD a tam mali krásny výber... Tak mamina chcela..Aj ocinovi sa začali pačit..Ale ja som si nevedela vybrat..Potom som si už už vybrala angoráka..Ale taka baba predo mnou si ho kúpila..A ja som si potom vybrala mojho..Charlieho
A nelutujem