Ahojte, chcela by som vás poprosiť aby ste mi pomohli...strašne sa mi páči jeden chlapec a je to už dosť dlho ale vtedy som to nejak neriešila ale stretla som ho zase a od vtedy na neho stále myslím a chcela by som s ním ísť vonku a proste s nim byť kamoš
@girl12571 nepíš mu koniny, že či mu nevadí, že si mu poslala request, ak ti ho potvrdil, tak asi mu to nevadí, logicky... proste mu napíš niečo súvislejšieho, normálnejšieho, ak bude chcieť, tak ti odpíše, aj keď tam nebude. a nestresuj, takých ešte bude
namiesto pridavania do priatelov si mu mala najskor napisat spravu, ked uz to chces riesit cez fb, a tam sa mu nejak normalne prihovorit, povedat ze ti je sympaticky, nejak ho blizsie spoznat, atd atd atd
noo, nevieš čo si vtedy myslel možno že mu vypadol len prúd alebo musel súrne odísť (aj to sa stáva ) alebo zistil, že ťa nepozná a neodpísal ti a ešte sa aj odhlásil
ale hej, poznám to.. dačo také podobné sa stalo aj mne, ale mne neodpisoval vôbec
noo, ja by som mu napísala ešte raz a ak by ti ani vtedy nič neodpísal, tak by som to nechala tak lebo potom by to už mohol brať ako vtieranie ale keby aj neodpisoval, tak veď po svete chodí ešte mnoho iných chlapcov
ja som v tvojom veku riešila presne toto isté až ma z toho nostalgia chytila
u mňa to nedopadlo slávne...ten chalan bol starší, bol od nás zo školy a nemala som odvahu mu napísať prvá a tak som rok len naivne čakala. potom sa vychvaloval spolžiakom, že nejaká "prváčka" ho požiadala o priateľsvo a ktovie čo ešte im nakecal, začali si zo mňa robiť srandu že ho chcem, že ho šťuchám, že som doňho buchnutá. on nič nevravel, len ticho sedel a zabával sa. ja som sa zabávala tiež, aspoň som zistila že je to idiot. odvtedy sa zmenil (je z neho ešte väčší idiot) a ja som sa zmenila tiež, už nikdy by som sa totiž nesnažila s niekym zblížiť takouto cestou...
len toľko, over si, či to tiež nie je idiot, ktorý sa zabáva na dievčatách čo ho chcú, no nemajú uňho šancu...
inak ešte by som chcela vedieť, čo to znamená keď ma niekto štuchá. lebo aj teraz tam mám zo 5 šťuchancov a neviem čo si mám o tom myslieť tí chlapci ma akože chcú??
Toto mi spravila jedna baba že ma štuchala a tak...ale vždy ked mi napiše tak sa nemáme o čom baviť...a von spolu isť nemožme býva daleko..takže ked mu chceš napisať tak určite nie hovno typu ahoj ako ? čo to je kurva za otázku ? bud ho zavolaj von alebo mu nepiš!
Nečítal som to, ale vážne, v tejto dobe sa ťažko zoznamuje. Nemôžete k niekomu len tak prísť a povedať ahoj, kukne sa na vás jak na jebnutých. A to by tak nemalo byť mne by nevadilo, keby sa so mnou niekto chcel zoznámiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ak to myslíš vážne tak
myslím že šiel celý došťuchaný do nemocnice ....
(sry, nemohol som si ho nechať pre seba...dusil by som sa )
A k veci: On sa Ti páči len na facebooku, či ako?
(Chytrému napověz...)
@girl12571 nepíš mu koniny, že či mu nevadí, že si mu poslala request, ak ti ho potvrdil, tak asi mu to nevadí, logicky... proste mu napíš niečo súvislejšieho, normálnejšieho, ak bude chcieť, tak ti odpíše, aj keď tam nebude. a nestresuj, takých ešte bude
a myslím, že keby mu to vadilo, tak si ťa nepridáva.
skús počkať kým ti napíše on
noo, nevieš čo si vtedy myslel možno že mu vypadol len prúd alebo musel súrne odísť (aj to sa stáva ) alebo zistil, že ťa nepozná a neodpísal ti a ešte sa aj odhlásil
ale hej, poznám to.. dačo také podobné sa stalo aj mne, ale mne neodpisoval vôbec
noo, ja by som mu napísala ešte raz a ak by ti ani vtedy nič neodpísal, tak by som to nechala tak lebo potom by to už mohol brať ako vtieranie ale keby aj neodpisoval, tak veď po svete chodí ešte mnoho iných chlapcov
ked s nim chces byt aspon kamoska tak si chod za svojim, pis si s nim a potom chodte niekde von sadnut...trebars kino a potom si sadnite na kavu
no, ak nezabralo toto, tak si asi bez šance
ja som v tvojom veku riešila presne toto isté až ma z toho nostalgia chytila
u mňa to nedopadlo slávne...ten chalan bol starší, bol od nás zo školy a nemala som odvahu mu napísať prvá a tak som rok len naivne čakala. potom sa vychvaloval spolžiakom, že nejaká "prváčka" ho požiadala o priateľsvo a ktovie čo ešte im nakecal, začali si zo mňa robiť srandu že ho chcem, že ho šťuchám, že som doňho buchnutá. on nič nevravel, len ticho sedel a zabával sa. ja som sa zabávala tiež, aspoň som zistila že je to idiot. odvtedy sa zmenil (je z neho ešte väčší idiot) a ja som sa zmenila tiež, už nikdy by som sa totiž nesnažila s niekym zblížiť takouto cestou...
len toľko, over si, či to tiež nie je idiot, ktorý sa zabáva na dievčatách čo ho chcú, no nemajú uňho šancu...
vyhovárať sa na to že má 15 moc nepomôže ja mam tiež 15 a v živote by som toto neriešila nemám slóv
to už aj keby spravili že "pošpárať sa v nose" tak mi to príde ako praktickejšia vec
a pis mu nejake normalne suvisle vety a nie bludy typu (nevadi ti ze som si ta pridala) ....
a pis s nim o normalnych beznych veciach a o veciach ktore ta zauimaju jednoducho.... thats all
@majys ňo ale ja neodšťuchávam!
@majys nó, a čo keď ma šťuchá niekto koho nemám v priateľoch ale kedysi som mala ale vymazala som ho
inak na tému šťuchancov by sa dala napísať bakalárka
uhm to bude tým