@azizi@12 hej, ale už sa mi to tak nepáči ako minulé kolo, keď semienka boli normálne na takom výsevnom papieriku a aj čo sa týka rastlín s normálnymi druhmi. Teraz ja teda aspoň mám v tej pyramídke iba po takej jednej guličke, kde som mal zatiaľ na nič druhy (mám žeruchu a čakanku). Najmä s čakankou neviem čo robiť, neviem čo by som z toho urobil, ako by som to zjedol.. A žeruchu som tiež nejedol. Minule aspoň dávali dobré druhy ako pór napr., papriky, šalát, uhorky (čo som vtedy mal ja). Buď to ide dolu vodou alebo nemám žiadne šťastie, že dostanem to čo ani nechcem alebo nepotrebujem.. Ešte to tuším zvýšili za 30€ nákupu miesto predtým 20€ nákupu. Vtedy bola stará dobrá doba, ešte aj košík som mal plný a nedraželo to tak šialene a aj sa pokojne žilo.. 😬 Najskôr covid, teraz vojna, to sú zlé časy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A cakanka je super sucast salatov, mozes to pouzit rovnako ako ladovy ci hlavkovy salat