@6 jaj pockat, ja som sa trosku odrbal a som si myslel, ze @5 bolo vo fore o slovenskych spevakoch spievajucich anglicky ale tak dizelró začína tak či tak
žiadne som nikdy nedostala... len som jedno napísala, len dotyčný si to vôbec nevážil (i keď to bol iný druh lásky)... a myslím, že každé aj to najobyčajnejšie je pre dotyčnú osobu vždy najkrajšie, ak je to od človeka ku ktorému cíti to isté
Terno Homolova, Dúbravka, Bratislava, oddelenie s mliečnymi výrobkami. Chlapík, kt. ma vždy obsluhuje mi do plátkového syru pribalil papierik s jeho telefónnym číslom a textom: "Eidamská tehla do konca života každý deň zadarmo, ak pojdeš so mnou na rande." .... každopádne najoriginálnejšie pozvanie!
Kamoskin priatel sa spytal, ze co chce na Vianoce . Ona na to,ze nepotrebuje nic iba jeho... Vecer jej zazvonil pri dverach v zabalenej a ozdobenej krabici ako darcek, trcli mu len ruky a nohy..mile a originalne
Ale co javiem.... skor su to gesta, hlasky, ktore mi davaju najavo jeho pocity
ale je mile ked pri vyznani pouzije moj mily oslovenia ako sovietsky traktor/delo
Ideme na kopec, ja v žabkách, nasraná unavená, "zlatko, už necládzeš?" "nie, to je pohode..." vzal ma na ruky, utekal až na hor a tam pri tom ako kolaboval sa tvaril, ze mu nic nei je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Terno Homolova, Dúbravka, Bratislava, oddelenie s mliečnymi výrobkami. Chlapík, kt. ma vždy obsluhuje mi do plátkového syru pribalil papierik s jeho telefónnym číslom a textom: "Eidamská tehla do konca života každý deň zadarmo, ak pojdeš so mnou na rande." .... každopádne najoriginálnejšie pozvanie!
ale nikdy nezabudnem ako ma chalanisko zdvihlo a prenieslo na rukach cez blato lebo som mala conversky
vtedy mi doslo ze to asi mysli vazne
(bolo to skoro 3 roky dozadu a furt som z toho mimo
ja som ostal dost mimo, ked mi toto moja nastavajuca priatelka pekne zahudla do uska ♥
Ale co javiem.... skor su to gesta, hlasky, ktore mi davaju najavo jeho pocity
ale je mile ked pri vyznani pouzije moj mily oslovenia ako sovietsky traktor/delo
Ideme na kopec, ja v žabkách, nasraná unavená, "zlatko, už necládzeš?" "nie, to je pohode..." vzal ma na ruky, utekal až na hor a tam pri tom ako kolaboval sa tvaril, ze mu nic nei je