zážitok s mikrovlnkou - išla som si zohriať rožok, lenže mikrovlnka bola nejako divne nastavená a rožok sa mi spáli - bol čierny! a po celom dome smrad
ja som rozmyslala ze si spravim horucu cokoladu ...tak ze som zapla sporak dala do hrnca nejaku cokoladu co sme doma mali (myslim ze studentsku pecat alebo co) a zrazu sa to tam zacalo pripekat..straaaasne smrdet...ja ze jaj mala by som to viac miesat..asi....a potom som to tym iba pokazila..isla som umyt hrnec..ta cokolada sa odtial nedala vobec odlepit tak som hodila hrniec do popolnice
raz som si robila také čokoládové mlieko a akosi som zle vybrala nadstavec na ručný mixér takže si vieme všetci predstaviť, kde všade bolo mlieko, keď pridám fakt, že nádoba s mliekom bola trochu plnšia
pri polotovare - vyprážaný syr sme mali také fajne ovocíčko v tejgliku, ale bolo zmrazené, tak som ho dala do mikrovlnky a roztopil sa tejglik
ako čašníčka som používala kávovar, ktorý mal vymerané presne množstvo kávy na šalku a prestal ju potom liať... no keď sme doma kúpili kávovar, myslela som si, že to zvládne tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak nič
ako čašníčka som používala kávovar, ktorý mal vymerané presne množstvo kávy na šalku a prestal ju potom liať... no keď sme doma kúpili kávovar, myslela som si, že to zvládne tiež
.... a aj ja som raz v mikrovlnke robila plnku na koláč,, kakao+čokoláda+práškový cukor+voda, celé sa to tam priškvarilo a rozlialo