jj, beriem stoparov. Je to taký môj rituál. Ak nemám hneď na začiatku jazdy v aute 2 stopárov, z kt. jeden spieva a druhý nadáva, ani neštartujem motor.
v prvom rade si zapnem pás.. kto nemá pás v aute, v ktorom sedím aj ja, tak buď nepojde autom alebo mu hovorím až donekonečna nech si ho zapne aa keďže ja veľmi nešoférujem (nechávam sa voziť priateľom ), tak mu spríjemňujem cestu mojím spevom alebo rozprávaním o možnom aj nemožnom
Nic neberiem okrem hmyzu a materialnych veci do kufra, nespievam si, nepocuvam hudbu, nadavam podla mnozstva diletantov, saboterov a samovrahov na ceste ... a poslednou dobou sa radsej necham odviezt.
Ja soferujem v podstate malokedy, ked ideme niekam na navstevu alebo tak, nasledkom coho nie som ktovieaky sofer Ten kokot mi pozicia auto len vo fakt vynimocnej situacii :/ No ale ked som siel bratrancovi zaviezt pc, tak som si spieval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov