áno, u nás na škole bol veľmi populárny debatný krúžok, na ktorom som bola raz, mala som vo svojej reči obhajovať nejaký elektrospotrebič, tuším mikrovlnku a ja som začala obhajovať práčku
a z tohto vyplýva, že aktívny debatér nie som, ale poznám zopár takých, čo boli výborní debatéri a naše školské družstvo sa dostalo dokonca aj na celoslovenské finále
no a z toho, čo viem, tak najväčší machri v debate sú ľudia z Tisovca
Ja mam tiez len skusenosti s debatnym klubom Par krat som tam isiel, ked som videl aki retardi tam su... Povedal som si ze tam budem excelovat... Ale potom ma to prestalo bavit a nepacili sa mi temy ktore som musel obhajovat/vyvracat
@picasso hej mna zozoačiatku odradilo,že budem neiekdy musieť obhajovať názor, s ktorým sa nestotožňujem no je to veľmi dobrá cesta ak osa naučť kultúrnejšie formulovať svoje myšlienky a názory...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a z tohto vyplýva, že aktívny debatér nie som, ale poznám zopár takých, čo boli výborní debatéri a naše školské družstvo sa dostalo dokonca aj na celoslovenské finále
no a z toho, čo viem, tak najväčší machri v debate sú ľudia z Tisovca
a druhí najvačší zo Sučian ! ale nie, vážne, ževraj aj náš klub je "veľká ryba...
@marty0908 hm... a to naši debatujú aj v angličtine