Medzi hudobníkmi je to Kukučka (Alebo aj Silicula, čo je kukučka po latinsky a mala som to jeden čas ako stredné mena na F
Keď sme raz šli piati v aute z jedného hrania v Trenčíne do Bratislavy, okolo 6:00 ráno, ja som sedela vzadu a driemala som. Keď sme zrazu niekde zastavili a mňa to prebralo, basák zahlásil:"Aha, Kukučka sa nám zobudila!"
Bol to len taký "heft" z brucha, ale má to spojitosť aj s mojimi veľkými "kukadlami".
Môj priateľ mi hovorí Čančarínka a uchytilo sa to aj u mňa v práci.
Raz, keď sme šli spolu v trolejbuse a vosič mal pustené funradio, v ktorom majú teraz taký jingel, kde hrajú kúsok mandarínky Darinky, drahý si to začal pospevovať a mandarínku premenoval na Čančarínku. Vraj to bola skomolenina z detských čias. Mňa to rozosmialo a z toho slova som sa tešila, lebo sa mi strašne páčilo Vždy, keď ho zopakoval, vyčarilo mi to úsmev. Tak mi začal hovoriť, že ja som jeho Čančarínka
prezývku mám v pôvodnom znení Mrcinka a vzniklo to asi nejako tak, že si ešte niekedy dávno na základke spravili z Martinky Marcinku a potom nejaký idiot vynechal "a"... takže odvtedy som bola Mrcinka... časom sa to začalo pretransformovávať na skrátené verzie ako Mrc, Mrci, Mrcka, Mrca a moje najmilovanejšie oslovenie Mrcík... (áno, ak ma chcete potešíť, oslovte ma Mrcík z prezývky vznikol aj môj nick a dokonca si aj presne pamätám okolnosti moja drahá priateľka Domina mala obdobie, kedy hovorila na mňa po nemecky a jedného dňa mi povedala, že " Du bist mein Mrción" tak odvtedy sme si robili srandu, že Mrcina po nemecky je Mrción a tak nejako sa mi to až votrelo do nicku
no Chestofyl a vznikla tak, že som bola neskutočne zbláááznená do pána Chestera Benningtona z LP (PS: áno viem, že by sa to normálne malo písať s mäkkým i )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Keď sme raz šli piati v aute z jedného hrania v Trenčíne do Bratislavy, okolo 6:00 ráno, ja som sedela vzadu a driemala som. Keď sme zrazu niekde zastavili a mňa to prebralo, basák zahlásil:"Aha, Kukučka sa nám zobudila!"
Bol to len taký "heft" z brucha, ale má to spojitosť aj s mojimi veľkými "kukadlami".
Môj priateľ mi hovorí Čančarínka a uchytilo sa to aj u mňa v práci.
Raz, keď sme šli spolu v trolejbuse a vosič mal pustené funradio, v ktorom majú teraz taký jingel, kde hrajú kúsok mandarínky Darinky, drahý si to začal pospevovať a mandarínku premenoval na Čančarínku. Vraj to bola skomolenina z detských čias. Mňa to rozosmialo a z toho slova som sa tešila, lebo sa mi strašne páčilo Vždy, keď ho zopakoval, vyčarilo mi to úsmev. Tak mi začal hovoriť, že ja som jeho Čančarínka
"Ako by povedal môj priateľ vtáčik : Čo si kuku?" Mi prischla Kuku..
@dee99 Niaký problém,trdlo?
a v skole nemam prezyvku volaju ma po priezvisku
..kvak..
Petey, Westka