sak normalka, odpadnem a prestanem dychat (vacsinou srdce nechavam ale pracovat, nakolko masaz srdca nie je mojim cielom) v situacii, ked je nablizku iba objekt, ktoremu chcem dat pusu. potom sa spolieham na to, ze mi da umele dychanie. nie vzdy to zabralo, raz ma chcela dokonca dotycna dorazit.
@takzvany ja si nemyslím, že je dobrý spôsob povedať, či môžeš dotyčnú pobozkať... prosto sa treba pokúsiť, a už podľa jej reakcie to dotiahnúť do konca... keď dievča nechce, už si niečo vymyslí, ako sa tomu vyhnúť
Zamienka načo?? ved normalne pridi k dotycnej chvilku ju obimaj a potom sa zhlad jej do oci a pomaly sa priblizuj a ak bude chciet tak to vyde a ked nie tak niekedy nabuduce no
však som to aj myslel len ako rečnícku otázku. vyrieknuť, avšak nečakať na odpoveď ale rovno konať
ale teoreticky sa tým dá ušetriť trápna situácia, lebo tú otázku ešte odkloniť do oblasti nemiestneho humoru (čo sa o vrhnutí sa na dievča moc povedať nedá)
alkohol ale nie..proste ked pride taky pohlad, uplne ze vidis v tom pohlade vsetko, tak potom sa uz len bozkavate...proste pre mna je spustacom pri prvej puse pohlad, alebo nenapadne priblizovanie sa k sebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
začal sa približovať s tým, že by ma nikdy nedal uniesť mimozemšťanom ...
ale keď chceš k tomu aktu pristúpiť s nejakou frázou, tak normálne na rovinu sa jej opýtaj či by jej vadilo keby si ju pobozkal
)nie moj priklad, ale overene
aká drsná
Inak súhlasím s väčšinou :p
však som to aj myslel len ako rečnícku otázku. vyrieknuť, avšak nečakať na odpoveď ale rovno konať
ale teoreticky sa tým dá ušetriť trápna situácia, lebo tú otázku ešte odkloniť do oblasti nemiestneho humoru (čo sa o vrhnutí sa na dievča moc povedať nedá)