@9 no hej aj mne, napriklad pri misionarskej som necitila nic ... zo zadu aspon nieco, a hore som bola len raz aj to sa vyskytli iste problemy (tj urobil sa po minule, nemala som z toho nic, tak som mu povedala, ze ja nemienim byt hore, ja mam makat a nic z toho?)
mne je to fuk...aj ked fajn je odzadu a ked je baba tak dohora a ruky ma za hlavu a drzi chalana za krk a chalan ju za prsia to je uplne najsuper..ale inak mi je to fuk len nech neni stale ta ista poloha
Ja som myslel ze mate radi ked je chalan celom kuvam abo ked navas lezi a tak... a tu pisete poloy odzadu no tak to ma tesi lebo ja ho mam mierne zahnuty na tieto polohy ako vysity
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
teda ona na bruchu, ja na nej na bruchu a takk a nohy pri sebe, nech obopina
.........ale páči sa mi byť aj navrchu..
.........ale páči sa mi byť aj navrchu..
ja rada makam
ale tak nezvycajna,,,,hmm...hmmm... asi taka ta zlozita na zadnom sedadle v aute
@21 no, len s vama je to horsie...
@harlequin aj hlavy pod vodou?
@1 na stole
@9 po minute ..saks te mali pokracovat druhe kolo ne...ja dokazem aj 3 kola po sebe spravit..nerobi mi to problem
na nezvycajnych miestach