inak nemam rada tak blbych ludi... nie si schopna sa naucit na pisomku, vies ze si ju napisala zle a nedoucis sa to aby si si ju mohla opravit? a ucitelka je krava lebo vam dala druhu sancu? mas 18 rokov dievca, spamataj sa
nie, prečo by mi mala vadiť rýchla šanca na opravu?
je divný zvyk začať sa veci doučovať až dakedy tesne pred dva mesiace dopredu avizovanou opravnou písomkou. (komu na tom nezáleží, tomu to zrejme nepripadá ako divný zvyk, ale človeku, ktorému na tom záleží natoľko, že by učiteľku najradšej "zabil", by to nenormálne prísť podľa mňa nemalo)
@fialocka a ked uz nahodou vies, ze si na hovno napisala tu prvu, preco si sa nedoucila? si cakala ze dostanes jednicku s hviezdickou a nebudes musiet opravovat? uznavam, ze tiez som sa neucila z hodiny na hodinu ale ked viem ze daco doseriem tak sa to doucim... ale nie, ucitelka je najvacsia krava a treba to ist rozoberat na birdz ake nepravo sa stalo, ze vam dala opravnu pisomku
ak to dobre chápem: ty (aj viacerí z vašej triedy) si dostala z písomky päťku, učiteľka vám dala možnosť si tie z známky opraviť... a ty ju chceš teraz preto najradšej zabiť??? tak toto naozaj nechápem
Väčšinou ak píšeme , napíšem zle potom sa to doučím lebo som si vedomá toho že možno budem mať šancu si to opraviť . A okrem toho , učenie beriem ako vec ktorú robím pre svoje dobro , musím myslieť aj na svou bjudúcnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je divný zvyk začať sa veci doučovať až dakedy tesne pred dva mesiace dopredu avizovanou opravnou písomkou. (komu na tom nezáleží, tomu to zrejme nepripadá ako divný zvyk, ale človeku, ktorému na tom záleží natoľko, že by učiteľku najradšej "zabil", by to nenormálne prísť podľa mňa nemalo)
-.-