10. Stránky BIRDZ.SK môžu byť zobrazované a vytláčané iba pre osobnú nekomerčnú potrebu a uživateľ súhlasí s tým, že obsah stránok NEBUDE ďalej šíriť, reprodukovať, rozosielať, inak distribuovať, predávať, publikovať, vysielať či zverejňovať na svojej webstránke alebo inak poskytovať ďalším osobám bez predchádzajúceho písomného povolenia od prevádzkovateľa projektu.
11. Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo podľa vlastného uváženia a bez predchádzajúceho upozornenia odstraňovať z BIRDZ akýkoľvek obsah, ktorý ...propaguje komerčné aktivity seba alebo tretích osôb, ...využíva služby portálu na svoju zárobkovú činnosť, bez predchádzajúcej písomnej dohody s prevádzkovateľom; alebo akýkoľvek iný obsah, ktorý považuje za nevhodný.
Respektive - ak by tam bol nejaky ziarivy bod, tak by som o nom chcel vediet, aby som sa na neho mohol tesit. Ale v zasade by som nechcel vediet nic, pretoze keby som sa napriklad dozvedel, ze v zivote nic nedosiahnem, tak by ma to pekne demotivovalo.
Ej, moja chyba, neprečítala som si podmienky a najmä, žiadny zlý úmysel som nemala, skrátka a dobre, zaujíma ma názor mladých ľudí na isté témy ... vidím, že niekto ma tu "odhalil", aj keď som sa neskrývala .. "Odmena" - zvyknem robiť s ľuďmi ankety ... otázky, resp. odpovede, ktoré od nich dostanem, spracujem až po odobrení autora ... ankety zvyknem nahrávať cez telefón, samozrejme, ak dostanem na konekrétneho človeka čísla ... všetko na dobrovoľnej báze ... toto fórum som si dlho študovala a mnohé príspevky sa mi zdali fajn, tak som sa rozhodla Vás osloviť ... A ešte sa vrátim k odmene, bola by vecná, za ochotu (ako je to aj v prípade poslucháčov iných rádií, televízií ...) ... ďakujem veľmi pekne za ochotu odpovedať mi, ale keďže je to problém, považujte moju anketu za irelevantnú ...
Vediet kedy clovek zomre je najhorsia vec , keby ti niekto povedal ze za rok tak sa rok budes trapit a odpocitavat kazdy den , keby si to nevedela tak si uzivas ako doteraz.
@mm47 : Mňa by veľmi mrzelo, že toľko rokov som trávila učením a nič by som z toho nemala, že sa napríklad nedožijem dospelosti a teraz sú mi vedomosti v podstate len na školu... lebo o bežnom živote sa v škole skoro vôbec neučíme len samé blbbotiny... alebo by som chcela vyskúšať mnoho vecí na ktoré sa teraz necítim. A keby som vedela kedy zomriem viac by som si vážila život... Jasné, máš pravdu ale aj tak... nerobila by som možno zbytočnosti a sústredila by som sa na niečo úplne iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
(toto je mimo záznam, nie TÁ otázka)
@eyka a pytala si sa i @admin a ci @tomas a ci mozes?
@flussica a na co by uz len tam chceli niekoho podobneho..
nehovoriac o tom, ze co by take R.L chcelo mat s birdzom.. to bych si pozrel
» www.birdz.sk/about/podmienky...
11. Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo podľa vlastného uváženia a bez predchádzajúceho upozornenia odstraňovať z BIRDZ akýkoľvek obsah, ktorý ...propaguje komerčné aktivity seba alebo tretích osôb, ...využíva služby portálu na svoju zárobkovú činnosť, bez predchádzajúcej písomnej dohody s prevádzkovateľom; alebo akýkoľvek iný obsah, ktorý považuje za nevhodný.
@snehovavlocka este vaznejsie?
Respektive - ak by tam bol nejaky ziarivy bod, tak by som o nom chcel vediet, aby som sa na neho mohol tesit. Ale v zasade by som nechcel vediet nic, pretoze keby som sa napriklad dozvedel, ze v zivote nic nedosiahnem, tak by ma to pekne demotivovalo.
Tak sa zobudte
ja by som chcel vedieť výsledky lotta o týždeň..a vybavené
Neviem sa rozhodnut ci by to stalo za to
Pretože tam je koreň toho čo raz budem.
Hawk!