boha kvôli vam som to musel znova otvoriť jebe za 180e botasky? ten musi mať na teba niečo špecialne alebo ste pri peniazoch čo ma netrapi
a ano su dievčenske....teda aspoň ja by som nič take nekupil aj keby stali 18e
Možno vieš, že sa budú bráškovi páčiť.. ale ak si nie si istá, tak by som asi ešte pouvažoval. Tá farba je predsa len taká, že sa nemusí páčiť každému.
A kamoškám len toľko, že ak majú tiež 17r, tak by bolo načase trošku dospieť, lebo to že farba nie je "silno testosterónová" sa dá povedať aj normálne, nie ako na prvom stupni ZŠ.
Ako v dnešnej dobe, keď vidím xy chalanov s červenými botaskami, teniskami a podobne, toto má byť "pre buzerantov"? Kde sme? Podľa mňa je úplne v pohode, ale na druhú stranu treba vedieť, či sa to dotyčnému bude páčiť. Mne sa napríklad farebné kusy oblečenia/obuvi páčia, ale tak nie je to pre každého. A podľa mňa táto farba je dosť decentná.
Mne sa veľmi páčia, no tá cena nič moc... Hlavne ak ich bude nosiť často, tak sa skoro zničia. Osobne kupujem tenisky do 70, možno 80€ v akcii a prevažne janoski a bruiny od nike, pretože ako skate obuv majú ozaj dobrú výdrž. Ale ak ti nerobí problém dať toľko za topánky, tak mne by sa osobne dosť páčili. Každopádne, tvojho brata nepoznáme a musíš jedine s ním, alebo podľa toho čo nosí. Neriskuj, že sa mu nebudú páčiť topánky za 180€!!
moja manka by ti povedala, že kým ti (mu) neprestane rásť noha (podľa jej teórie cca do 35 r.), tak sa ti neoplatí kupovať nič iné ako vietnamské šmejdy, lebo šak aj tak z toho vyrastie(š)!
ale ako, 180 som nedal asi za všetky svoje doposiaľne tenisky dokopy, preboha
/ok, asi hej, možno jemne viac, ale nebude to nejako extra veľa/
každopádne, farba sa mi ľúbi, a to som buzerant, tak neviem teraz
Su super no také drahé boty pre 15rocneho chalana neviem. No.. mne ked mamka kúpila v 15 1. Značkové boty (adidasy) za 40€ som bol celý bez seba a myslel som si ze nám na nohách dáke guccaky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ano su dievčenske....teda aspoň ja by som nič take nekupil aj keby stali 18e
A kamoškám len toľko, že ak majú tiež 17r, tak by bolo načase trošku dospieť, lebo to že farba nie je "silno testosterónová" sa dá povedať aj normálne, nie ako na prvom stupni ZŠ.
ale ako, 180 som nedal asi za všetky svoje doposiaľne tenisky dokopy, preboha
/ok, asi hej, možno jemne viac, ale nebude to nejako extra veľa/
každopádne, farba sa mi ľúbi, a to som buzerant, tak neviem teraz