caute!!! prosim poradte mi. neviem co mam robit. paci sa mi jeden chalan. viem, ze aj ja sa pacim jemu. lenze, este nikdy som s nikym nechodila, ato uz mam 20 rokov,tak neviem ako pokracovat. stale sa pre to trapim. vobecneviem co mam robit.nikdynemala v
tak keď vieš, že sa mu aj ty páčiš to je super.. ale málo toho vieme na to, aby sme ti dobre vedeli poradiť.. už sa s ním stretávaš, chodievate von, či sa len páčite si? ak nie, tak ho zavolaj von, niekam sa prejsť alebo na kávu alebo neviem kam.. po pár schôdzkach by sa mal už on osmeliť, keď nie tak ho skús ty chytiť za ruku alebo tak, už to pôjde samo uvidíš..
@hranolka22 Ak si si istá,že sa mu páčiš,prihovor sa mu rozprávajte sa spolu,chodievjte von,proste,buďte v kontakte ako sa najviac bude dať ostatné už príde časom
@h8u nechodime spolu von. nevim ako ho zavolat. to ja som ta nesmela. ked mam moznost s nim rozpravat radsej sa mu vyhybam aby som sa nestrapnila, asi by som sa snim nevedela rozpravat
Aká je toto prosím ta logika? páči sa ti ale radšej sa mu budeš neustále vyhýbať aby si čo? nestratila nádej? alebo o čo ti ide? prídi napíš mu zavolaj ho, čo sa môže stať bud pôjde alebo nie tak či onak raz zistí aká si a život bez trapasov ani neexistuje a ked jeden druhemu sadnete tak ešte sa na tých trapasoch budete v budúcnosti smiať, hlavu hore a do útoku
@6 Fakt sa nemusíš báť, že sa strápniš alebo niečo podobné. Po prvé - väčšina ľudí je viac zameraná na to, čo hovoria a robia oni sami, takže aj keď povieš nejakú blbosť, im to ako blbosť vôbec nemusí prísť. A po druhé - ak by si sa aj strápnila on to vôbec nebude riešiť. A ak ťa kvôli tomu už nebude chcieť vidieť, tak aspoň vieš, že je to debil, ktorý za to nestojí .
Musíš to prestať brať tak že sa ti páči, okamžite, lebo inak sa nepohneš ďalej keď na to nemáš povahu. Odľahči to nejak a začni sa s ním baviť suverne akoby bol tvoj kamoš. A keď sa ti toto podarí, ďalej to už nebude také ťažké .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
......................
Boze skoro som sa pozvracal z toho 'ej keej eej'