Diskusie - 998. stránka fóra
Návrh trička vo photoshope, alebooo
čautee (taká prosba)je tu niekto ochotnýý, kto by mi vedel vyčariť vo photoshope návrh trička? návrh mám. nakreslený na papieri ale do photoshopu ho dať je iná vec. alebo ak aj viete v inom programee, len... Otvor fórum »
17. 5. 2016 09:29
3
Spomaleny pocitac
uz treti den som si vsimol, ze mi pc neskutocne pomaly sliape. Disk alebo procesor nad 90per. Vo win8 som vypol superfetch a net, aktuslizacie win a pomohlo. No vdaka tomu sa mi graficky ovladac... Otvor fórum »
17. 5. 2016 00:45
1
CITÁCIA v bp
Zdravím, vedel by mi niekto napísať postup ako vytvoriť krížový odkaz v práci ... klasický keď máte číslo v hranatej zátvorke ... dakujeeeeem :) Otvor fórum »
16. 5. 2016 22:25
5
Brigády v zahraničí- zber ovocia atď.
Niečo takéto na nete nenájdem. sú tam len zavádzajúce hlúposti. Nemáte náhodou niekto nejaké info, respektíve možnosť ísť na takúto brigádu ? :) Otvor fórum »
16. 5. 2016 22:11
11
Zelená Káva
Viem že to tu rozoberá každá druhá ale nechce sa mi to hľadať... Tak sa pýtam :) Má niekto skúsenosti zo zelenou kávou? Je to pravda O jej účinkoch či je to blbost? Otvor fórum »
16. 5. 2016 20:03
2
Prestup na inú strednú školu
ahojte.. chcela by som sa opýtať či sa dá prestúpiť na inú strednú ak som na 8ročnom gympli? som v podstate v deviatke ale keďže som na 8ročku berie sa to trochu inak.. a na tú školu sa už robili... Otvor fórum »
16. 5. 2016 18:32
16
Tetované obočie
Pernamentný make-up alebo tetované obočie, čo si o tom myslíte? Máte s ním nejaké skúsenosti? Mám veľmi svetlé obočie a tak rozmýšľam o tejto variácii, ale nepoznám nikoho, kto má vytetované obočie. Otvor fórum »
16. 5. 2016 18:23
7
Problém s PC
Mám taký menší problém s počítačom (je na ňom Win XP pre info), kúpil som myš a klávesnicu a keď ju napojím na PC tak sa nič nedeje, ako keby ani nebola zapojená. V myške ani v... Otvor fórum »
16. 5. 2016 17:54
22
Život v Brightone
Ahoj čau, hľadám nejakú holku ktorú tu v podstate nič nedrží a chcela by ísť žiť niekam inam, mňa láka konkrétne dosť Brighton, no nie je to podmienka :D hľadám už popredu, chcela by som odísť... Otvor fórum »
16. 5. 2016 17:47
39
Divné veci v správaní ktoré robíte a ani si to neuvedomujete
príklad : niekedy príliš zazerám na ludí , robím príliš dlhé očné kontakty (zopárkrát mi toto bolo povedané ale neberú to ludia zas tak ako velmi zlú vlastnosť našťastie :D) , alebo sa pozabúdam a len tak... Otvor fórum »
16. 5. 2016 17:08
20
Už len 4 týždne !!!!!!!!
Chystate sa už na prijímacie skušky na lekársku fakultu ? AKO vám to už ide ? Už len necelých 4 týždnou čo už ostali :) mate z toho strach ? Otvor fórum »
16. 5. 2016 17:00Info o prijímačkách
Ahote, neviete niekto čo sa mám učiť na prijímačky na UK marketingová komunikácia? Respektíve nenašiel by sa niekto, kto by mi vedel niečo poradiť ? O talentovkách viem. Ďakujem :). Otvor fórum »
16. 5. 2016 16:46
9
Ebay
Prosím vás neviete mi niekto poradiť ? Chcem si objednať plavky s ebayu ale netuším aké si mám objednať číslo či S alebo M nemáte niekto stým skúsenosti či to majú nejak posunuté alebo ako to mame či .... či... Otvor fórum »
16. 5. 2016 16:44
10
Keby ste museli v akej krajine by ste žili?
16. 5. 2016 16:43
7
SJ maturita
ľudia ako sa učíte/ste sa učili na ústnu zo SJ ? máte nejaký osvedčený spôsob, ktorý vám pomohol počas akademického týždňa ? problém je, že za 4 roky som sa do nej pozeral okrajovo a vlastne ju vôbec... Otvor fórum »
16. 5. 2016 16:16
6
Vlastný politický režim na opustenom ostrove
Predstavte si, že ste na opustenom ostrove so stovkami deti bez dospelej osoby. Mate vymyslieť pravidla, zákony tak aby ste postavili štát. Píšte čo by ste vymysleli aby to fungovalo. Otvor fórum »
16. 5. 2016 15:32
12
Kontaktné šošovky
Tí čo máte šošovky chcela by som sa opýtať pár otázok. Ako dlho ich môžem mať viem že 1 mesiac ale presne či ako? Počítajú sa dni keď ich mám v oku alebo celkovo? Ešte keď vám napadne niečo čo... Otvor fórum »
16. 5. 2016 14:22