Diskusie - 991. stránka fóra
39
Chalan- babská hudba"
Mám 15 rokov a počúvam typy pesničiek Selena Gomez, Cesleste Buckingham, imagine dragons broken heart songy. Ľudia nie je to divné aby chalan počúval Selenu? Moji kamoši počúvajú len rock albo Rytmusa... Inak som normal heterak.. takže sexualitou to... Otvor fórum »
24. 5. 2016 15:44
18
Pohreb vs. narodenie
Ak by sa dalo vybrat chceli by ste vidiet svoj pohreb alebo narodenie? A preco? Otvor fórum »
24. 5. 2016 15:42Iphone 5C APPLOCK
Ahojte kúpil som si Iphone 5C a hľadám na internete a zatiaľ som nič dobre nenašiel tak sa pýtam tu nepoznáte nejakú dobru aplikáciu ktorá mi zahesluje aplikácie ktoré mam v telefóne stiahnuté. Ako napr Applock na Androide. Otvor fórum »
24. 5. 2016 14:45
1
GTA 5 na notebooku
Zdravim, prosim vas vedeli by ste mi odporucit nejaky notebook, ktory rozbeha GTA 5? Najlepsie do 850€ dakujem Otvor fórum »
24. 5. 2016 14:31
18
1989 - Nežná revolúcia
Ahojte. Ako si vaši rodičia, príp. starí rodičia pamätajú na tento rok a na samotnú nežnú revolúciu? Robím takú diskusiu do školy ohľadne tejto témy a potreboval by som aj od ďalších nejaké vety. Budem rád, ... Otvor fórum »
24. 5. 2016 14:26
9
Povolenie vstupu na opustene budovy
Zdravim, najde sa tu niekto kto by mi vedel poradit kde ziskam povolenie na vstup do opustenych budov? napriklad Zochova by bolo fajn ak by sa dalo Otvor fórum »
24. 5. 2016 13:48
15
Vysoké % RAM po zapnutí PC
Ahojte, potrebovala by som pomôcť. PC mi po zapnutí ukazuje nenormálne vysoké percento využitia RAM, nikdy mi to predtým nerobilo. Prešla som počítač cez eset+spyware, nič mi nenašlo. Vedeli by ste mi poradiť čo s tým?PC sa mi... Otvor fórum »
24. 5. 2016 13:39
1
SZU - prijímačky na urgentnú zdravotnú starostlivosť
Ahojte :) O rok sa chystám na prijímačky na SZU na urgenta. Chcem sa spýtať, či náhodou niekto nevie, v akom rozsahu sa robí skúška z NOSky a tak isto aj z biológie, či je... Otvor fórum »
24. 5. 2016 13:13
3
Písanie článkov do magazínu
Ahojte, Rozbehol som jeden IT magazín, avšak momentálne nemám čas na písanie článkov. Ak by sa našiel niekto, kto rád píše blogy o cestovaní, zaujímavostiach... budem rád. Autorom prenechám zárobky z reklamy... Otvor fórum »
24. 5. 2016 12:40
6
Práca krupiéra/dealera pokru v KE
Ma niekto skúsenosť/pracuje/pozná niekoho, kto pracuje v nejakom kasíne v Košiciach? Zaujíma ma plat v čistom cca a podobne. Konkrétne možno by ma zaujímalo aj kasíno v Galérii. Za každú užitočnú odpoveď vopred dik :) Otvor fórum »
24. 5. 2016 12:28
12
Dobré auto do mesta?
Viete mi poradiť dobré auto, vhodné pre Bratislavu? Menšie? Väčšie? Aký motor? Otvor fórum »
24. 5. 2016 11:20
2
Tablet navigácia
ahojte, vedeli by ste poradit prosím mám v tablete navigáciu sygic (platenu verziu). Pri soferovaní a navigovaní je lepšie najskor nechat tablet skoro vybit a potom pichnut nabíjačku.... Alebo odzačiatku to pichnut na nabijačku... Otvor fórum »
24. 5. 2016 11:08
66
Názor na pokec
Aký mate názor na pokec ? , mne sa zdá , že fakt niesu tam normálny ľudia stále sú tam pripojený ty istý ľudia , málokedy sa stane , že niekto nový .... chlapi zúfali... Otvor fórum »
24. 5. 2016 09:43
9
Holenie, overený spôsob?
Hľadám človeka. ktorý je na tom ako ja:D..Holenie žiletkou mi vydrží 1 deň, krémom 1 deň, epilátor=mučenie, vosk- nič moc... aký spôsob vám drží najdlhšie? Používa niekto veci typu Phillips Lumea? Je to fakt taký zázrak,... Otvor fórum »
24. 5. 2016 09:09
3
Je na Slovensku squat?
V BA alebo iných mestách? Prípadne v Brne alebo v Prahe. Otvor fórum »
24. 5. 2016 08:21
29
Najlepšia práca
na margo fóra najhoršia práca , vytváram fórum najlepšia práca ! naj vysnívané povolanie, ktoré vás bude napĺňať šťastím ; ) ja mám sen no. 1 byť super lekárkou a potom hocičo v oblasti medicíny, výskum, výučba... Otvor fórum »
24. 5. 2016 01:21