Diskusie - 980. stránka fóra
13
Sprava pod vplyvom
Nazdar..trochu som popila a kamarátovi (mam ho rada)som napisala, ze mi chyba a take opilecké somariny... a teraz sa vazne hanbím za seba, bojím sa otvoriť spravu..mam sa ospravedlniť alebo to ignorovať? A vobec, ako mam prestať... Otvor fórum »
6. 6. 2016 20:22
13
V ktorej banke si otvoriť účet?
Zdar :) Neviem sa v tom moc orientovať ale potrebujem účet (som študent tak pravdepodobne študentský) ale neviem v ktorej banke ho otvoriť. VUB, Slovenská sporiteľňa alebo Tatra banka? Podľa čoho vyberať? A... Otvor fórum »
6. 6. 2016 19:01
4
Maľovanie na tvár živnosť(áno/nie?)
Dobrý deň, potrebovala by som radu. Vopred ďakujem za každý názor. Chcela by son maľovať detičky na rôznych miestach( súkromné oslavy, v prírode na ihriskách....) len príležitostne. A chcela by som sa Vás spýtať či... Otvor fórum »
6. 6. 2016 17:50
12
Vzťahy s telesne postihnutými
Opustili by ste frajerku/frajera keby náhodou po chorobe/nehode zostal na vozíčku? Otvor fórum »
6. 6. 2016 17:40Brigáda tu alebo v zahraničí
Ahojte, nevie niekto z vás o nejakej dobrej brigáde na leto, alebo nepotrebujete parťáka? Napíšte mi prosím vás TSku.. :) (18 mám až v auguste, preto sa mi teraz ťažko zháňa niečo normálne, tak by som... Otvor fórum »
6. 6. 2016 16:42Korejcina, UK
Ahojte~, prosim vas nie je tu niekto taky (or nepoznate niekoho) kto studuje korejcinu v bratislave na komenskeho?potrebovala by som sa nieco opytat :) Otvor fórum »
6. 6. 2016 15:55
8
Kam na dovolenku?
Máte nejaké typy vážne krásnych oblastí? Najviac sa mi páči Taliansko a Španielsko. Ja by som najradšej išla na takú dedinkovskú oblať na Sicílii a užívala si tu peknú krajinu a ticho. Nejak ma omrzeli tie hotelové rezorty.... Otvor fórum »
6. 6. 2016 15:41
47
Saténové obliečky
Väčšinou v amerických filmoch keď prichádza na rad posteľná scéna, tak herci tam majú saténové obliečky. Má ich niekto? Aký je rozdiel medzi nimi a balvnenými? Otvor fórum »
6. 6. 2016 15:12
15
Páčil sa vám film Vykúpenie z veznice Shawshank?
6. 6. 2016 13:44
17
Pozeráte nejaké animované seriály?
Ja fičím na Simpsonovcoch. A vy? (teda ak nejaké pozeráte) :D Otvor fórum »
6. 6. 2016 11:02
20
Dievcata sli by ste samy do zahranicia??
Pytam sa preto ze som v zahranici a vsade su same klobasy, single chlapi, boja sa baby len tak ist same? Sli by ste? Aj bez kamosky/kamosov? Otvor fórum »
6. 6. 2016 03:32
40
Iphone se
ahojte, chcela by som sa opýtať či má už niekto novy iphone se, prípadne nejaké ohlasy ??? chcela by som si ho kúpiť... a chcem teda vedieť do čoho idem :) díík Otvor fórum »
5. 6. 2016 21:50
4
Výmena už raz vymeneného tovaru
Ahojte, kupila som tričko ktoré som sa rozhodla vymeniť lebo som zistila že dotyčný pre ktoreho bolo kupované má podobné, no s výmenou nie som moc spokojná, bolo to zo zúfalstva. Myslíte že mi tričko ktoré som... Otvor fórum »
5. 6. 2016 21:30
13
SQL pls help
caute, ucim sa SQL, ucim sa z knihy, je tam vsetko pekne popisane ale na nieco zabudli a ja to absolutne neviem spojit, pls kto ovlada apson zaklady, pomozte, Otvor fórum »
5. 6. 2016 21:30
4
Ktore gymnazium v BA je najťažšie, treba sa tam najviac učiť?
5. 6. 2016 21:18
28
Ludia co cvicite, je tu niekto kto by mi mohol poradit?
Dala som si vypracovat jedalnicek ale zda sa mi celkom divny. Niektore veci teda ... zaujimal by ma nazor ineho "odbornika" je tu niekto taký? Otvor fórum »
5. 6. 2016 21:09
4
UPJŠ prijimačky psychologia
caute, ide zajtra niekto na prijimacky na psycholu v KE? :D Otvor fórum »
5. 6. 2016 21:03