Diskusie - 976. stránka fóra
9
Wnbr world naked bike ride
Akurat idem na to dneska, ale som troska aj nervozny a tak nwm :D Bol na tom uz niekto? Videl to dakto? :D Ja som skor taky happy halfhippie a preto na to idem, tiez mam rad... Otvor fórum »
10. 6. 2016 06:44
14
Alkohol v lietadle
Čaute ľudia. Chystáme sa s kámošmi na Ibizu, ideme lietadlom. A nechceme tam kupovať alkohol, najradšej by sme si zobrali ten zo SVK. Neviete či môže byť v podpalubnej batožine? Viem že v prirucnej nemôže... Otvor fórum »
9. 6. 2016 23:53
8
Háčkované veci
Čo si myslíte o handmade hačkovaných hračkách, čiapkach a podobne ? :D Otvor fórum »
9. 6. 2016 22:55
22
Šikanovaná spolužiakom
Ahojte. Urýchlene: Môj spolužiak ma bije. V triede som pomerne obľúbená a ako ženu si ma vážia (chlapci), ale jeden mi vždu ubližuje. Dokonca má poruchu správania - neviem ako sa volá - taká čo nemôže... Otvor fórum »
9. 6. 2016 22:50
12
MRAVCE!
Dobry den potreboval by som pomoc. Mame problemy z mravcami a nevieme sa ich zbavit nemozeme pouzit chem pripravky z obchodov lebo mame macky a ziaden netoxicky pripravok sme nenasli. Skusali sme ocot, citron a nic nezabralo stale... Otvor fórum »
9. 6. 2016 21:33
6
TUKE Fakulta umení- pomoc
Zdravím, som tu nový, a mal by som na vás otázku, či tu je niekto kto študuje na TUKE na fakulte umení, mal by som zopár otázok, kedže nastal jeden problém. Dakujem Vám ludia... Otvor fórum »
9. 6. 2016 21:01
15
Dear diary ,,.
písali ste si denník keď ste boli menší, prípadne ešte stále so ho píšete? Ja som akurát dneska robila poriadok vo veciach a našla som ho a nie jeden ale rovno 4. som bola pisateľ no. A je... Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:17
7
Práca v BA alebo Praha
Čaute! Hľadám si prácu v Prahe alebo BA so slušným platom, niekde, kde nepotrebuju ľudí s praxou, ale naopak, kde ma zaučia :) S ubytovaním !!! Ja viem, že to tu zbytočne píšem, ale....... Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:05
1
UVLF veterina-prijímačky
Ahojte :) Nájde sa tu niekto, kto bol tento týždeň na prijímačkách na veterine v KE prípadne v Brne? Ako ste dopadli? Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:03
17
The Life is Strange
Dohral som túto skvelú hru a chcel by som sa spýtať či niekto z vás túto hru hral tiež :) priznávam, že predtým než som sa odhodlal si to zahrať som myslel, že je to len pre ženy... Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:01
49
Akú máte prácu? Čím chcete byť?
Ahojte. Ako tu pozerám, tak mnoho ľudí tu píše, že chodia do roboty a majú toho veľa, ale nikto nenapíše, že akú má prácu. Takže akú máte prácu? A tí čo ešte študujú- Čím... Otvor fórum »
9. 6. 2016 19:52
3
Známky zo strednej- len prijímačky
Poznáte nejakú univerzitu na Slovensku, kde neberú žiadne známky zo strednej školy ale len prijímačky? Otvor fórum »
9. 6. 2016 19:49
10
Zvracanie z osoby
Nejde o žiadny vtip. Tak sa prosím zdržte uštipačných komentárov, pretože dosť ma táto vec trápi. Ide o to, že v poslednej dobe (asi dva mesiace) zvraciam vždy, keď sa pri mne objaví môj dobrý... Otvor fórum »
9. 6. 2016 18:54
6
Festival
Ahoj, kedže sa blíži leto určite sa veľa z vás chystá na rôzne festivaly a pretože by som potrebovala načerpať inšpiráciu spýtam sa vás- Na aký festival sa chystáte? Otvor fórum »
9. 6. 2016 18:06
33
LF Komenskeho,,uz ste nauceni?
Caute caute..viem ze tato tema uz kazdeho otravuje ale mne sa tak strasne uz nechce ucit ze radsej pisem toto forum Otvor fórum »
9. 6. 2016 17:51
5
Alergia na kofeín?!
Čaute, mám taký problém po káve alebo energetickom nápoji dostanem vždy hnačku. Alebo keď vypijem čaj mám veľké kŕče v črevách, plynatosť. Neviem či to je tým kofeínom. Nebol týždeň kedy mi bolo dobre, ... Otvor fórum »
9. 6. 2016 17:39Letne spoločenské trendy
Minulé leto som si vo svojom okolí všimla, že sa mnoho ľudí povydávalo a poženilo. Tento rok je zas moje okolie tehotné. Som zvedavá čo za trend bude budúce leto. Tiež pozorujete vo svojom okolí... Otvor fórum »
9. 6. 2016 16:57