Diskusie - 976. stránka fóra
8
FMUK príjmačky 2016
Ahojte, presli uz 3 dni prijmaciek na FMUK, tusim este v pondelok sú, tak čo kolko ste mali bodov ? Ja som mala dokopy 49( viem ze je to malo ale anglictitu som zle opisala... Otvor fórum »
10. 6. 2016 15:31
8
Zubarina - KE - bodova hranica
Bol niekto minulý rok v KE na Zubné/všeobecné na prijímačky? Popr vie koľko bola hranica. Na všeobecné to som naučený ale na zubné neviem neviem a preto ma zaujíma tá hranica koľko cca. Ak viete hranicu zo všeob... Otvor fórum »
10. 6. 2016 14:46
5
Komediant Prochadzka
Mozu ma zavriet ukrizovat alebo mucit, .... , ale tento sasek Prochadzka by mal ist hrat divadlo respektive jeho vystupenia by mali byt archivovane v sekcii komedia https://www. youtube. com/watch?v=PP8O380k-_I Otvor fórum »
10. 6. 2016 14:25
9
Rozbil som mobil
Ľudia potrebujem pomoc. Dnes keď wom bol vonku, tak som vyberal mobil a spadol mi o kameň (jak naschvál) a rozbil sa. Najhoršie je, že nereaguje displej, len vrchná časť. Môžte mi pomôcť? Bude... Otvor fórum »
10. 6. 2016 14:22
2
Iphone nezobrazuje wifi ikonu
Zdravim na iphone mi nezobrazuje wifi ikonu ale pritom wifi ide ako ma len mi neukaze ze som pripojeny to male logo. V nastaveniach ked to pozrem tam mi normalne ukaze ze som pripojeny. Neviete co stym? Otvor fórum »
10. 6. 2016 13:18
1
Rashguard
Ma tu niekto Rashguard? V obchode to vyzerá úžasne, no po oblieknutí jak pyžamo :D Aké to je na cvicenie? Poprípade keby niekto mal aj fotku a velkost tak mohol by pridat. Otvor fórum »
10. 6. 2016 12:36
10
SLOVENSKÉ A ČESKÉ REMAKY
Prečo sa na SR a ČR netočia remaky pôvodných filmov alebo pôvodne rozprávky ako je to teraz v Hollywoode (Maleficent)? Prečo nemôže vznikať podobná produkcia v českej kinematografii? Zohľadniť ekonomické a širšie kultúrne spoločenské okolnosti. Otvor fórum »
10. 6. 2016 09:41
43
Vystúpi UK z Európskej Únie?
10. 6. 2016 06:58
9
Wnbr world naked bike ride
Akurat idem na to dneska, ale som troska aj nervozny a tak nwm :D Bol na tom uz niekto? Videl to dakto? :D Ja som skor taky happy halfhippie a preto na to idem, tiez mam rad... Otvor fórum »
10. 6. 2016 06:44
14
Alkohol v lietadle
Čaute ľudia. Chystáme sa s kámošmi na Ibizu, ideme lietadlom. A nechceme tam kupovať alkohol, najradšej by sme si zobrali ten zo SVK. Neviete či môže byť v podpalubnej batožine? Viem že v prirucnej nemôže... Otvor fórum »
9. 6. 2016 23:53
8
Háčkované veci
Čo si myslíte o handmade hačkovaných hračkách, čiapkach a podobne ? :D Otvor fórum »
9. 6. 2016 22:55
22
Šikanovaná spolužiakom
Ahojte. Urýchlene: Môj spolužiak ma bije. V triede som pomerne obľúbená a ako ženu si ma vážia (chlapci), ale jeden mi vždu ubližuje. Dokonca má poruchu správania - neviem ako sa volá - taká čo nemôže... Otvor fórum »
9. 6. 2016 22:50
12
MRAVCE!
Dobry den potreboval by som pomoc. Mame problemy z mravcami a nevieme sa ich zbavit nemozeme pouzit chem pripravky z obchodov lebo mame macky a ziaden netoxicky pripravok sme nenasli. Skusali sme ocot, citron a nic nezabralo stale... Otvor fórum »
9. 6. 2016 21:33
6
TUKE Fakulta umení- pomoc
Zdravím, som tu nový, a mal by som na vás otázku, či tu je niekto kto študuje na TUKE na fakulte umení, mal by som zopár otázok, kedže nastal jeden problém. Dakujem Vám ludia... Otvor fórum »
9. 6. 2016 21:01
15
Dear diary ,,.
písali ste si denník keď ste boli menší, prípadne ešte stále so ho píšete? Ja som akurát dneska robila poriadok vo veciach a našla som ho a nie jeden ale rovno 4. som bola pisateľ no. A je... Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:17
7
Práca v BA alebo Praha
Čaute! Hľadám si prácu v Prahe alebo BA so slušným platom, niekde, kde nepotrebuju ľudí s praxou, ale naopak, kde ma zaučia :) S ubytovaním !!! Ja viem, že to tu zbytočne píšem, ale....... Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:05
1
UVLF veterina-prijímačky
Ahojte :) Nájde sa tu niekto, kto bol tento týždeň na prijímačkách na veterine v KE prípadne v Brne? Ako ste dopadli? Otvor fórum »
9. 6. 2016 20:03