Bol niekto minulý rok v KE na Zubné/všeobecné na prijímačky? Popr vie koľko bola hranica. Na všeobecné to som naučený ale na zubné neviem neviem a preto ma zaujíma tá hranica koľko cca. Ak viete hranicu zo všeob kľudne to tu dajte tiež, ja som počul 695.
viem o prvotnych, teda v den poslednej varky prijmacok, ale ako sa to potom posuvalo to uz neviem.... na vseobecnom bolo najprv 720 ale kleslo to tusim az na 700.. zubne bola 760 ale ako klesala netusim.. tento rok bude zaujimavy
Dakujem. Tych 760 je v pohode mna niekto strasil so 775 a to by som spolu so stresom asi nedal.
No dufajme ze tendencia bude klesajuca na nete mi ukazuje 225 prihlasok na zubne + nejake papierove ale niekto aj nepride a na vseob mi neukaze takze nemamsajnu. Kamarat co chodi na doucka vsak od danej osoby pocul, ze tento rok sa ma hlasit menej ludi, uvidime vsak kolko pride to je dolezitejsie. Kedy idete btw? Ja to mam 16/17
@zoorko určite bude podobná, ono skoro stále je cca okolo toho čísla, ale závisí to od ludí na príjimačkách, niekedy ide vyššie, ak má veľa ľudí viac bodov atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No dufajme ze tendencia bude klesajuca na nete mi ukazuje 225 prihlasok na zubne + nejake papierove ale niekto aj nepride a na vseob mi neukaze takze nemamsajnu. Kamarat co chodi na doucka vsak od danej osoby pocul, ze tento rok sa ma hlasit menej ludi, uvidime vsak kolko pride to je dolezitejsie. Kedy idete btw? Ja to mam 16/17