Diskusie - 970. stránka fóra
4
Vývin politickej situácie na SVK
Ahoj, je pravda, že politiku obvykle nemám chuť sledovať, ale zaujímal by ma váš názor, ako sa teraz vyvinie súčasná politická situácia u nás. Budú predčasné voľby? Aké by mohlo byť zloženie ďalšej vlády?... Otvor fórum »
15. 6. 2016 12:19
4
Kozmetika
ahojte, chcela by som sa opytat na nazory pripadne recenzie ohladom prirodnej kozmetiky. vyhliadla som si kozmetiku sonicka, ak mam pravdu povedat s prirodnou kozmetikou nemam moc skusenosti ale dost sa to rozobera a je na to... Otvor fórum »
15. 6. 2016 12:05
2
Goth
Ahojte ľudkovia, súrne potrebujem zohnať túto knihu: http://www. databazeknih. cz/knihy/goth-magicka-stranka-temne-kultury-46973 Hľadal som ju snáď všade, ale nikde nie je dostupná k predaju :( bol by som rád ak by ste mi pomohli. Otvor fórum »
15. 6. 2016 09:43
11
Výkonnosť
Je tu streda a dnes by mal byť človek najvýkonnejší. (či už v práci, škole, športe atd. ) Čo si o tom myslíte a ako je to u vás ? Otvor fórum »
15. 6. 2016 07:14
5
Výber VŠ
Ahojte ľudkovia. Chcem sa poradiť ohľadom výberu VŠ ak s tým máte niekto skúsenosť, ide o VŠ v Prahe odbor syntéza a výroba liečív. Je toto štúdium hard? Dá sa to v pohode zvládnuť, aj kebyže mám... Otvor fórum »
14. 6. 2016 23:10
8
FSEV Európske štúdiá
Zdravím, dočítal som sa že berú podla priemeru percentilov z externých maturít. Tak by ma zaujímalo že aká bola hranica minulé roky alebo koľko ste mali tí čo ste sa tam dostali nech viem na čom som.... Otvor fórum »
14. 6. 2016 21:20Prijímačky SPU FEM
Čaute, dnes som bola na prijímačkách na FEMku, neviete náhodou kedy dávajú výsledky na net a kde to mám hľadať? A ešte koľko treba mať bodíkov aby ma vzali aspoň nejako približne nech viem. Hlásila som sa... Otvor fórum »
14. 6. 2016 20:07
8
Odstránenie znamienok laserom
Má s tým niekto skúsenosť? Ostávajú po takomto odstránení jazvy? Dá sa to vôbec bez jaziev, pretože som čítal ako všade vychvaľovali ten laser ale radšej by som bol za skúsenosti ľudí ako za napísané a anonymné recenzie :) Otvor fórum »
14. 6. 2016 19:44
11
POHOVOR V KFC A McDonald’s
Ahojte, pozvali na ma na pohovor do McDonald’s a KFC. Viete mi niekto povedať ako to bude cca prebiehať? Hlavne či sa pýtajú otázky typu 5 najlepších vlastností, ktoré vás charakterizujú; vaše negatíva, ktoré chcete... Otvor fórum »
14. 6. 2016 19:41
19
5
Obraz na stenu
ahojte, videla som raz na stene obraz a na ňom niečo v štyle: mal som poriadok prišli ste neskoro alebo niečo v tom zmysle :) nevidel to niekto na nete alebo to nemáte doma? neviem to nájsť :) ďakujem... Otvor fórum »
14. 6. 2016 18:05
10
Oddych
Čo si predstavujete pod pojmom oddych či relax? Kde, s kým, čím ? Otvor fórum »
14. 6. 2016 17:24
9
Limit
nadviazem na jeden status na birzdi, ku ktoremu som sa dnes dostala....co si myslite o tom, kebyze mame na den limit kolkokrat mozeme zanadavat ?? :D nemyslim len na socialnych sietach, ale aj v beznom zivote... celkovo... Otvor fórum »
14. 6. 2016 17:12
13
Prijimacky upjs kosice
nevie niekto do kedy su prijimacky na vseobecne lekarstvo ? len do stvrtka alebo ci aj v piatok ? alebo v piatok ostava len zubarina ? Otvor fórum »
14. 6. 2016 16:47
18
Aladinova čarovná lampa
Predstavte si že by sa Vám do rúk dostala Aladinova čarovná lampa. Mali by ste právo na tri želania. Aké želania by ste vyslovili? Čo by ste si priali? Otvor fórum »
14. 6. 2016 14:54
29
Kto nenadáva je neúprimný
Nedávno som to niekde počul a som tiež toho názoru. Čo vy nato ? Otvor fórum »
14. 6. 2016 14:17
3
Farebné šošovky
Ahojte:) Prosím Vás ma niekto skúsenosti s farebnými šošovkami ? Ak áno, akú značku použivate, prekryjú vašu pôvodnu farbu ? Mám hnedé oči, ale chcela by som vyskúšať modré šošovky . Za odpovede ďakujem :)) Otvor fórum »
14. 6. 2016 13:20