Diskusie - 970. stránka fóra
33
Domaci teror pomoc
Pre zaciatok nemam 21 ale 14 a prezivam doma teror rodicia mali dobre znamky a to iste aj sestra ale ja sa tak dobre neucim a stale na mna za to kricia takze moj den vyzera takto :pridem zo sklly... Otvor fórum »
15. 6. 2016 17:18
8
Top 3 Slovenska
Ktoré sú vaše 3 naojbľúbenejšie miesta na Slovensku ? Otvor fórum »
15. 6. 2016 17:12
3
LF UPJŠ - otázka
Zdravím, mám jednu krátku otázku ohľadom testu. V chémií ked budú príklady tak tam sa zapisuje výsledok alebo je tam na výber z možností ? A ak zakrúžkujem zle tam mi strhnú bod alebo nič sa nemení. ... Otvor fórum »
15. 6. 2016 16:19
5
Ako rozoznám redoxnú reakciu od neutralizácie?
Prosím pomôžte a dajte aj nejaké príklady s krátkym vysvetlením bo ja som antitalent z chémie . Otvor fórum »
15. 6. 2016 14:39
18
Aké oblubujete počasie?
15. 6. 2016 13:42
4
Problémy s telefónom
Problémy s telefónom Neviem čo sa stalo, ale telefón stratil v sebe vnútri na obrazovke farbu. A aj fotky vyzerajú dosť čudne. Nepocítil ani vodu nič. Neviete č o sa mohlo stať? Otvor fórum »
15. 6. 2016 13:27
20
UKF Kulturológia vs Editorstvo a vydavateľská prax
Ahoj, neviem sa rozhodnúť medzi odbormi na UKF v Nitre. Na kulturológii je že vraj malé uplatnenie, ale na editorstvo sa hovorí, že je veľmi ťažké sa tam udržať a je to časovo náročný odbor. ... Otvor fórum »
15. 6. 2016 13:23
8
Študent cez leto
Zdravím, skončil som strednú školu a chystám sa na výšku. Avšak všetky študentské výhody mi končia koncom júna. Keďže zápis na výšku býva až niekedy v septembri, tak tam mi asi potvrdenie nedajú. Čo teda robiť aby som... Otvor fórum »
15. 6. 2016 12:51
4
Vývin politickej situácie na SVK
Ahoj, je pravda, že politiku obvykle nemám chuť sledovať, ale zaujímal by ma váš názor, ako sa teraz vyvinie súčasná politická situácia u nás. Budú predčasné voľby? Aké by mohlo byť zloženie ďalšej vlády?... Otvor fórum »
15. 6. 2016 12:19
4
Kozmetika
ahojte, chcela by som sa opytat na nazory pripadne recenzie ohladom prirodnej kozmetiky. vyhliadla som si kozmetiku sonicka, ak mam pravdu povedat s prirodnou kozmetikou nemam moc skusenosti ale dost sa to rozobera a je na to... Otvor fórum »
15. 6. 2016 12:05
2
Goth
Ahojte ľudkovia, súrne potrebujem zohnať túto knihu: http://www. databazeknih. cz/knihy/goth-magicka-stranka-temne-kultury-46973 Hľadal som ju snáď všade, ale nikde nie je dostupná k predaju :( bol by som rád ak by ste mi pomohli. Otvor fórum »
15. 6. 2016 09:43
11
Výkonnosť
Je tu streda a dnes by mal byť človek najvýkonnejší. (či už v práci, škole, športe atd. ) Čo si o tom myslíte a ako je to u vás ? Otvor fórum »
15. 6. 2016 07:14
5
Výber VŠ
Ahojte ľudkovia. Chcem sa poradiť ohľadom výberu VŠ ak s tým máte niekto skúsenosť, ide o VŠ v Prahe odbor syntéza a výroba liečív. Je toto štúdium hard? Dá sa to v pohode zvládnuť, aj kebyže mám... Otvor fórum »
14. 6. 2016 23:10
8
FSEV Európske štúdiá
Zdravím, dočítal som sa že berú podla priemeru percentilov z externých maturít. Tak by ma zaujímalo že aká bola hranica minulé roky alebo koľko ste mali tí čo ste sa tam dostali nech viem na čom som.... Otvor fórum »
14. 6. 2016 21:20Prijímačky SPU FEM
Čaute, dnes som bola na prijímačkách na FEMku, neviete náhodou kedy dávajú výsledky na net a kde to mám hľadať? A ešte koľko treba mať bodíkov aby ma vzali aspoň nejako približne nech viem. Hlásila som sa... Otvor fórum »
14. 6. 2016 20:07
8
Odstránenie znamienok laserom
Má s tým niekto skúsenosť? Ostávajú po takomto odstránení jazvy? Dá sa to vôbec bez jaziev, pretože som čítal ako všade vychvaľovali ten laser ale radšej by som bol za skúsenosti ľudí ako za napísané a anonymné recenzie :) Otvor fórum »
14. 6. 2016 19:44