Diskusie - 965. stránka fóra
10
Farebné vlasy
Helou ludia zaujímalo by ma ktoré farby ste mali na vlasoch a vaše skúsenosti s nimi . :) Myslím farby ako modrá , ružová červená a pod. Akú značku ste používali alebo ktorá je podla vás... Otvor fórum »
20. 6. 2016 11:38
20
Pomoc - Inštalácia Linux - Ubuntu
Je tu niekto taký, komu by sa chcelo zapnúť Skype (cca hodinu) a vysvetliť mi normálne ako sa to inštaluje, lebo všetko robím podľa návodov a aj tak mi to nejde, tak ma napadlo, že by... Otvor fórum »
20. 6. 2016 08:20
1
Six Sigma kniha
Ahojte, asi mi nikto bude vedieť pomôcť, ale skúsiť treba. Hľadám túto knihu: http://www. martinus. sk/?uItem=47006 V akejkoľvek forme, elektronickej alebo na vypožičanie. ak by niekto vedel pomôcť, bol by som mu... Otvor fórum »
19. 6. 2016 22:53
7
Emocionálne vyčerpanie
Čo mám robiť keď som psychicky vyčerpaný a mám pocit vyhorenia (kríza vo vzťahu)? Neskutočne mi chýba, nič ma nebavý, som unavený, celý deň premýšľam a som zamyslený a myslím že mám aj skreslené vnímanie :/ ...... Otvor fórum »
19. 6. 2016 20:52
4
Posilňovňa :) parťák - Žilina
Hľadám partnera/ku na cvičenie do posilky, behanie, pravidelne aspoň 3/4 krát do týždňa. (Žilina) Mám 20 rokov (žena), ak by mal niekto záujem tak mi dajte vedieť. Otvor fórum »
19. 6. 2016 20:51Ako vytvoriť graf v Exceli
prosím poraďte ako vytvoriť napäťovo frekvenčný graf .... mám tabuľku a potrebujem urobiť graf podobný https://s31. postimg. org/wq4lnobsb/se_obr6b. gif Otvor fórum »
19. 6. 2016 20:45
14
3
Parfumik
cago, mam fejkovy parfum brossi blue https://fimgs. net/images/perfume/nd. 30442. jpg a chcel by som najst aky je od neho original. viete niekto pomoct plsky? diky moccc Otvor fórum »
19. 6. 2016 19:49
10
Ukladací priestor HUAWEI
Čaute, mám prblém s úložiskom, keď chcem stiahnuť nejakú appku s obchod play. Už to trvá dlhšie, skúšala som už všeličo vypínať, zapínať mobil, vybrať Sd kartu ..na ktorej mám asi 9GB voľných... Otvor fórum »
19. 6. 2016 18:13
6
Kúpa babety pre prvojazdcu
Caute. Potrebujem poradiť. Nikdy som nejazdil na babete ani inom 1 stopovom vozidle. A tak neviem či by bola babeta vhodná pre človeka cca 2m vysokého? Tento inzerát má zaujal. Zhodnoťte (koment) a ešte... Otvor fórum »
19. 6. 2016 16:33
2
Au pair v cool agent
Ahojte. Rozmýšľam, že od septembra by som šla robiť aupair do uk na 6 mesiacov. Máte skúsenosti s agentúrov cool agent alebo student agency? Otvor fórum »
19. 6. 2016 15:55
8
Nájdenie svojho starého ´JA´(:
Ahojte!Pred dvoma rokmi som robila gymnastiku a tanec, bola som vo výbornej kondícii a mala skvelú postavu(čo hovorím pri pohlade späť). Teraz sa znovu snažím dostať sa tam kde som bola. Máte niekto s niečim podobným skúsenosti, príp. ... Otvor fórum »
19. 6. 2016 15:14
2
UKBA FF prekladateľstvo
Ahojte, sú tu nejakí budúci prváci na odbor prekladateľstvo tlmočníctvo RJ a SJ? :) Otvor fórum »
19. 6. 2016 15:13POMOC
Ahojte neviete niekto o nejakej Brigáde v Piešťanoch pripadne okolie alebo na Myjave. Mám 16 rokov. Ďakujem Otvor fórum »
19. 6. 2016 14:59
3
Medicínska biológia UK
Ahoj ide niekto z vás tento rok na MB prípadne biochémiu na UK? Ja len tak, že či tu nenájdem budúcich spolužiakov :D Otvor fórum »
19. 6. 2016 14:47
1
Vytvoriť kartičku ?
Ahojte potrebujeme do školy si vytvoriť kartičky nebudem pisať na čo ale neviete kde sa robia karticky typu jak kreditna karta ? ... alebo stacia len cista karta biela jak kreditka a ja tam uz tolko vymyslim Otvor fórum »
19. 6. 2016 13:39
5
Ako si nainštalovať UBUNTU
Mám Windows 10 a pozeral som veľa videí, ako si nainštalovať Linux Ubuntu ale ani jedna nefungovala, ak máte nejakú konkrétnu radu, napíšte alebo pošlite odkaz na nejaké video ohľadne tejto problematiky... ďakujem, lebo som... Otvor fórum »
19. 6. 2016 13:19