Diskusie - 965. stránka fóra
5
Biologia alebo bezpecnost a kontrola potravin
Ma niekto skusenost s tymito odbormi na vš, co sa tyka uplatnenia narocnosti... Otvor fórum »
21. 6. 2016 10:08
6
Problém s dotykovým displejom
Ahojte mám ročný Lenovo A536 a mám problém s displejom. Častokrát reaguje pri písani na uplne hovadiny, dokonca niekedy reaguje na stisk aj ked som sa displeja nedotkol. Počul som že sa dá znova naniest dotykova vrstva. ... Otvor fórum »
21. 6. 2016 01:48
25
Svalovka
Ľudia potrebujem pomoc. Dneska som 7 hodín v kuse chodil a strašne ma bolia nohy. Pravdepodobne dostanem svalovku. Nemáte nejaké rýchle účinné rady, čo pomáha na svalovku? Lebo zajtra idem do Aquaparku zo školy a rád... Otvor fórum »
20. 6. 2016 21:01
31
Skúsenosti s prácou v Partners Group
Ahojte má tu niekto skúsenosti alebo známych ktorí mali skusenost s prácou v PG, OVB alebo podobnej spoločnosti ? Mam možnost ist do PG a páči sa mi to viac ako OVB kam som mohol íst tiež ale rád... Otvor fórum »
20. 6. 2016 20:51
8
Botox
Baby, vie niektorá poradiť štúdio/kliniku kde to fobre robia? Lebo nechcem mať hubu ako kačer chcem to mať kvalitne pekne minimálne zväčšené. Že by človek nepovedal že henta ma urobene pery Otvor fórum »
20. 6. 2016 20:25
4
Slovensko na ME 2016
- Postúpi z 1. miesta tabuľky
- Postúpi z 2. miesta tabuľky
- Postúpi z 3. miesta tabuľky
Ďalšie možnosti »
20. 6. 2016 19:47- Postúpi z 2. miesta tabuľky
- Postúpi z 3. miesta tabuľky
Ďalšie možnosti »
Meizu Mx5
Ahojte, Nájde sa niekto kto má Meizu Mx5? Ak áno tak mi prosím odpovedz: - Poznáš dôveryhodnú, ale lacnú stránku, kde sa dá lacnejšie kúpiť aj 32 GB varianta? -Stačila by aj 16... Otvor fórum »
20. 6. 2016 19:10
2
16
Pracovný pohovor
Koľkým z Vás vyšiel pracovný pohovor bez toho aby ste to mali vybavené? Poprípade ako prebiehal ? :D Otvor fórum »
20. 6. 2016 17:14
12
UNIZA Matika
Zdarec, má niekto skúsenosti s matikou na UNIZE? Všetci ma strašia, že je tam matika extrémne ťažká a študenti z tade kvôli nej utekajú. O 2 týždne mám zápis, ale bojím sa tam aj ukázať. :D Otvor fórum »
20. 6. 2016 17:13
7
Vysvedčenie
Chcela by som sa spýtať ako by som mohla vytvoriť vysvedčenie? Rodičia sú na mňa zvyknutí na jednotky a na pár dvojok, lenže tento rok mám ich 5. A tak by som chcela mať aspoň na týždeň... Otvor fórum »
20. 6. 2016 17:06
4
Ako čistiť granitový drez
Ahoj, potrebovala by som sa opýtať, ako efektívne vyčistiť granitový drez od vodného kameňa. Skúšala som použiť ocot s horúcou vodou a taky čistiaci pastu na drezy - http://www. dobracena. cz/cistici-prostredky-na-drezy-a-drezove-baterie , ale bez úspechu. . Otvor fórum »
20. 6. 2016 16:09
10
Farebné vlasy
Helou ludia zaujímalo by ma ktoré farby ste mali na vlasoch a vaše skúsenosti s nimi . :) Myslím farby ako modrá , ružová červená a pod. Akú značku ste používali alebo ktorá je podla vás... Otvor fórum »
20. 6. 2016 11:38
20
Pomoc - Inštalácia Linux - Ubuntu
Je tu niekto taký, komu by sa chcelo zapnúť Skype (cca hodinu) a vysvetliť mi normálne ako sa to inštaluje, lebo všetko robím podľa návodov a aj tak mi to nejde, tak ma napadlo, že by... Otvor fórum »
20. 6. 2016 08:20
1
Six Sigma kniha
Ahojte, asi mi nikto bude vedieť pomôcť, ale skúsiť treba. Hľadám túto knihu: http://www. martinus. sk/?uItem=47006 V akejkoľvek forme, elektronickej alebo na vypožičanie. ak by niekto vedel pomôcť, bol by som mu... Otvor fórum »
19. 6. 2016 22:53
7
Emocionálne vyčerpanie
Čo mám robiť keď som psychicky vyčerpaný a mám pocit vyhorenia (kríza vo vzťahu)? Neskutočne mi chýba, nič ma nebavý, som unavený, celý deň premýšľam a som zamyslený a myslím že mám aj skreslené vnímanie :/ ...... Otvor fórum »
19. 6. 2016 20:52
4
Posilňovňa :) parťák - Žilina
Hľadám partnera/ku na cvičenie do posilky, behanie, pravidelne aspoň 3/4 krát do týždňa. (Žilina) Mám 20 rokov (žena), ak by mal niekto záujem tak mi dajte vedieť. Otvor fórum »
19. 6. 2016 20:51Ako vytvoriť graf v Exceli
prosím poraďte ako vytvoriť napäťovo frekvenčný graf .... mám tabuľku a potrebujem urobiť graf podobný https://s31. postimg. org/wq4lnobsb/se_obr6b. gif Otvor fórum »
19. 6. 2016 20:45