Diskusie - 956. stránka fóra
8
Bývanie v Prahe
Idem študovať do Prahy a pochopiteľne sa mierne bojím bývania na intráku. Viem, že atmosféra dojem z bývania na koleji vylepšia, ale ten ich stav... Preto ak niekto hľadá spolubývajúceho do podnájmu v Prahe, hlásim... Otvor fórum »
30. 6. 2016 16:42
9
SOS! pomôžte mi dostať sa na pohodu!
Ahojte, je mi jasné že status si veľa tvorov ľudských nevšimne tak píšem sem. Mohli by ste prosím hodiť lajk na komentár Katy Tarantino a zvýšiť tak moje šance dostať sa na pohodu? Bolo by to fakt super!... Otvor fórum »
30. 6. 2016 13:36
1
Poraďte film
Prosim poraďte nejaký film na spôsob filmov vedľajšie účinky, requiem za sen, vy'chodzí bod, čistá duša... Otvor fórum »
30. 6. 2016 13:25
26
Spánková paralýza a nočné mory podmienené dennou činnsťou
Existuje činnosť, ktorú keď robíš, máš potom v noci zaručené nočné mory, prípadne spánkovú paralýzu? Otvor fórum »
30. 6. 2016 13:01
1
GPS
Zdravím, viete mi odporučiť gps navigáciu .. ma to byť dar :) vďaka Otvor fórum »
30. 6. 2016 10:39Nike Running
čaute :) Používa niekto pravidelne appku Nike running (na behanie), ak áno prosím hodte vaše mená do komentu, chcem si vás pridať do zoznamu "priateľov" a mať pocit že v behaní nie som sama :D Btw: nie som... Otvor fórum »
30. 6. 2016 09:52
5
Anglický jazyk v zahraničí
chcela by som sa zdokonaliť v angličtine ale jazykové pobyty sú moc drahé tak som premýšlala že by som išla pracovať... neviete mi poradiť niečo pri čom by som nepotrebovala hovoriť dobre anglicky ? ako sa tam dostať ... Otvor fórum »
30. 6. 2016 02:08
2
12
Teplo a doprava
Autobusy vybavené klimatizáciou, s teplotou vzduchu 35°C+. Nie je to choré? Podotýkam DPD sa vyjadil tak, že všetky klimatizácie v ich autobusoch sú funkčné a ak nastane nejaká chyba okamžite sa rieši. Je to potom nedbanlivosť... Otvor fórum »
29. 6. 2016 20:24
15
Vysvedčenie
Myslíte si, že by som si mohla obliecť tieto šaty na vysvedčenie? Nie sú moc elegantné?http://odevy-pegas. sk/wp-content/gallery/spolocenske-saty/dsc_0065. jpg Otvor fórum »
29. 6. 2016 19:57
3
Poistenie noťasu
čaute idem na tábor a chcel by som si zobrat notas má už dva roky ale stale je dobry. A chcem sa spýtať dajú sa notebooky poistiť na iba 17 dní proti krádeži alebo proti poškodeniu ? nebojte sa... Otvor fórum »
29. 6. 2016 19:51
4
Cena rektora
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať, ak má niekto skúsenosť... na základe prospechu na VŠ mi bola pri promócii udelená aj cena rektora..dostala som takú pamätnú medailu, no mňa by zaujímalo či sa s touto... Otvor fórum »
29. 6. 2016 18:08
8
Gainery
PVL Mutant Mass je toto dobry gainer ? Ked nie dajte link na iny a preco je lepsi Dakujem :3 Otvor fórum »
29. 6. 2016 18:00
3
UKF Nitra
Ahojte neviete kedy začina študium na Univerzite Konštantína filozofa v Nitre ? na stránke to neviem nájsť a do 16 Septembra som ešte na dovolenke takže potrebujem vedieť či s tým nebude problém .. Ďakujem :) Otvor fórum »
29. 6. 2016 17:14
3
Tmava pokozka
Co mam robit ak som cigan a som tmavy ? Chcem to zmenit . Mam z toho velke kompexy. Otvor fórum »
29. 6. 2016 16:36
3
O2
Zdravicko. Na ulici má zastavili typkovia z o2, zmluvu som podpísala. Následne aj zrusila na pobočke, ale aj tak mi prišla faktúra štyri eurá. Problém je v tom, že mi to prišlo iba smskou, ... Otvor fórum »
29. 6. 2016 16:03
- Organe sú menší kokoti
- Ty si najväčší kokot aj s tvojou materou
Hlasuj »