Diskusie - 955. stránka fóra
24
Športová Výživa
Práve vyberám prípravky ktoré si kúpim lebo cez prázdniny chcem nabrať nejakú tu svalovú hmotu. Chcem aby mi tieto zásoby vydržali až na 2-3 mesiace. Skúsenejší prosím povecte mám všetko čo potrebujem ? Otvor fórum »
1. 7. 2016 16:26
1
Oblečenie
Ahojte, chcel by som sa spýtať, chcel by som si kúpiť niečo ako plášť podobný ako z hry Watch Dogs od Aidena Pearcea, no neviem kde by sa také podobné dalo kúpiť. Nevie niekto poradiť, ... Otvor fórum »
1. 7. 2016 15:43
12
Aké je robiť čašníka?
Zaujimajú ma skúsenosti tých čo to robili.. Zdá sa mi to zdravšie ako deň presedieť na zadku (sa netyka zafajčenych pajzlov), ale na druhej strane mi napadajú nevýhody -dlhé smeny, problémy s ožratými... A aké je kmitať... Otvor fórum »
1. 7. 2016 15:01
4
Aku si mam kupit motorku do lesa?
Čavte všetci chcel bi som si kupit motorku 50-125cc do lesa na jazdenie po luke atd. Od ruky maximalne tak 300-400 eur. DAKUJEM. Otvor fórum »
1. 7. 2016 14:12
6
Bojové športy
Ahojte vie mi niekto povedat aky je ešte idealny vek kedy sa dá naučit bojové umenie ? Chcel by som skúsit bud Taekwondo alebo Wu-Shu ale bojím sa že som už pristarý na to :) kondične na tom moc dobre... Otvor fórum »
1. 7. 2016 14:01
10
Zlé stavy z trávy
Zdrvím :) chcel by som sa vás opýtať prečo mám vždy zlé stavy z trávy, vždy mám pocit že sa somnou všetko točí prosto na nič, a vždy aj vraciam :/ Ako mať dobré stavy ? A prečo... Otvor fórum »
1. 7. 2016 13:27
5
Ako nahrať zvuk cez mikrofón?
Ahojte. Prosím Vás, ako nahrám zvuk do PC? Mám hudobný podklad a potrebujem tam naspievať jednu pieseň. Vedeli by ste mi prosím niekto poradiť? Nejaký program na nahrávanie zvuku z mikráku alebo čo? :) :) Otvor fórum »
1. 7. 2016 13:20
4
Mám opicu
ahojtemám opicu a nevladzem uz nic dajte radu co mam robit alebo pit, vraj mlieko, najprv som to tak urobil ze vela vody som vypil potom som na silu vsetko vygrcal a teraz pijem mlieko ale uz som... Otvor fórum »
1. 7. 2016 12:19
4
Vyradenie z evidencie na UP
Dobrý deň, chcem sa spýtať ak ma vyradia s evidencie o uchádzačov o zamestnanie zanikne mi aj podpora?Ďakujem. Otvor fórum »
1. 7. 2016 10:47
45
Najoblubenejsia kniha
Ludstvo hlupne a prestava citat (alebo aspon taky mam pocit). Tymto vas chcem vyzvat, aby ste sa podelili o svoju najoblubenejsiu knihu alebo cokolvek, co odporucate birdzakom aby si precitali. Otvor fórum »
1. 7. 2016 09:49
3
NOVY MOBIL
Potrebujem pomoc moj novy mobil sa nechce zapnut ale pocujem ako sa nabija. Dala som celu noc nabijat a stale sa nabija a ja neviem co dalej lebo ani neviem ho zapnut Otvor fórum »
1. 7. 2016 08:53
29
Čo treba vedieť pri prechode z androidu na jabĺčko?
Ide o to, že začínam poškulovať po iphonoch, kedže mám 1, 5 roka Huawei Ascend G620S a nejak začína byť viac a viac pomalejší, každú chvíľu sa sekne a píše mi ,,táto aplikácia momentálne neodpovedá... " nemôžem... Otvor fórum »
1. 7. 2016 01:51
17
Dost dobra
Cele dni placem lebo som dost dobra kazdemu by som dala ajto posledne sama nemam dost penazi pritom kazdemu poziciavam apotom to neuvidim teraz som "kamoske" pozicala svoj stary mobil lebo jej sa pokazil aten moj uz nevidim mesiace... Otvor fórum »
30. 6. 2016 23:24
2
Cestovanie
Kedy je čas na cestovanie? Ja by som chcela cestovať po celom svete, hlavne čo sa týka Austrálie. Ale nie niekde len na týždeň, ale na pár mesiacov.. Lenže chcem aj vysokú školu, neskôr sa aj... Otvor fórum »
30. 6. 2016 21:27
2
Externý HDD
Čaute. Keď pripojím externý hdd tak mi ho nechce ukázať ale keď ho chcem vysunúť z počítača tak tam mi nabehne. Chcel by som vedieť či sa dá nejako opraviť. Nevadí mi keď stratím všetky dáta ktoré... Otvor fórum »
30. 6. 2016 20:41
34
To brnenie keď,,,,
Keď čakáte kým sa vám pripraví jedlo :P keď už som vás to donútila otvoriť, napíšte vaše obľúbené jedlo.. Ja čakám na moje chutné vegetariánske lazane (love) ... To čakanie je hrozné Otvor fórum »
30. 6. 2016 20:06
6
Prijímacie skúšky na medicínu v SR/ČR
Ahojte, rozmýšlam nad medicínou v Martine, Brne alebo v Ostrave. Viem, že ako prvé bude rozhodovať to kde ma príjmu, ale aj tak by som chcela vedieť, ktorá z nich je najlepšia,... Otvor fórum »
30. 6. 2016 20:02
1
Plastika brucha
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či niekto z Vás už podstupil plastiku brucha či už po tehotenstve alebo strate väčšej hmotnosti a kde je najlepší chirurg na Slovensku .. ďakujem. Otvor fórum »
30. 6. 2016 18:18