Diskusie - 939. stránka fóra
2
Študent z FBP? Potrebujem info,,.
Čaute, som študentkou TRUNI 3. rok učiteľstvo bio a chem a na II. stupeň by som chcela prestúpiť na FBP- Bezpečnosť a kontrola potravín....mám šancu, že ma príjmu aj keď budem mať bakalára z inej VŠ?... Otvor fórum »
20. 7. 2016 08:19
10
Pozryťe sa ľudja, birc je "slávni"
mňa by zaujimalo či spomínaní užívatelia ešte žijú (na birdzi) :D http://fici. sme. sk/c/20057050/toto-su-slova-ktore-vecina-slovakov-pise-zle-a-nejde-oypsilony. html nevedieť gramatiku je hanba, ukameňujte ma za moj názor.. :D Otvor fórum »
20. 7. 2016 03:20
1
Colloseum - under 18
Ideme do Ríma a chcem kupit lsitky na Colloseum dopredu. Píše sa tam že občania EU pod 18 rokov maju zadarmo. mam tam teda zvolit ten free pre syna a pre mna ako otca full. funguje to... Otvor fórum »
20. 7. 2016 00:09
4
Čo to je za štýl vlasov?
Zdravím (baby), helpnite mi čo toto je ako sa nazýva ten štýl vlasov a čo si dotoh strká aby to tak stálo to chcem hlavne vedieť :D Chcem to aj ja ale síce mám iba 3cm vlasy ale uvidíme... Otvor fórum »
19. 7. 2016 23:39
6
MacBook alebo ultrabook
Mam na vás otázku ze ake máte skúsenosti s notebookmi... Mam kúpiť MacBook Air alebo ultrabook v tej istej cene? Hlavnou podmienkou je aby mal pod 2kg preto tieto dve možnosti ... Otvor fórum »
19. 7. 2016 23:10
2
Chcem ísť na inú SŠ
Ahojte. Chcem sa Vás opýtať, či niekto z Vás nevie poradiť: Idem teraz do štvrtého ročníka na obchodnej bilingválnej OA a chcem ísť na konzervu, ale čakajú ma ešte 2 roky. Keby sa to dalo hocijako,... Otvor fórum »
19. 7. 2016 23:07
11
Psychológia človeka
čo to vo vás vzbudzuje aké city ?? :-) "Život je o neistote, o nevyhnutných zmenách a o snahe vyťažiť z danej chvíle čo najviac- napriek tomu, že nevieme, čo prinesie zajtrajšok.... Otvor fórum »
19. 7. 2016 22:00
14
Hmyz v izbe
- Zabijem rýchlou a bezbolestnou smrťou
- Zabijem krutou, pomalou smrťou
- Chytím a vypustím na slobodu
Ďalšie možnosti »
19. 7. 2016 21:02- Zabijem krutou, pomalou smrťou
- Chytím a vypustím na slobodu
Ďalšie možnosti »
1
Poslanie baliku do Nemecku
Zdravim! Niekto by vedel ponuknut taku firmu s cim mozne poslat balik do Nemecka lacnejsi nez postou?Ma hmotnost cca 3. 2 kg. Otvor fórum »
19. 7. 2016 20:50
16
Spalovač Lipo 6 Black
Ahojte nakolko mám solídnu nadvahu začal som behavat a planujem aj cvičit. Kúpil som si na pomoc Lipo 6 Black spalovač ( http://gymbeam. sk/488-lipo-6-black-nutrex. html ) aby som efektívnejšie schudol. Máte s ním skúsenosti ? Vraj je najlepsi... Otvor fórum »
19. 7. 2016 18:21
3
Zlý internát, čo robiť
Čaute, čo mám robiť keď mi škola pridelila úplne iný internát brutálne ďaleko od školy pravdepodobne vzhľadom na kapacitu? Dá sa s tým vôbec nejako pohnuť(VUT, Brno) :/ Otvor fórum »
19. 7. 2016 17:31
27
Keby ste mali dceru a zistili by ste ze pracuje v bordeli ako by ste reagovali?
- Vydedil by som ju a prerusil s nou vsetky kontakty.
- Neriesil by som to, je to jej zivot je plnoleta, ked ju to bavi nech sa tomu venuje
- mam ju rad - je to predsa moja dcera. Snazil by som sa ju presvedcit aby sa co jajviac chranila a aby s niekym neotehot
Hlasuj »
19. 7. 2016 16:29- Neriesil by som to, je to jej zivot je plnoleta, ked ju to bavi nech sa tomu venuje
- mam ju rad - je to predsa moja dcera. Snazil by som sa ju presvedcit aby sa co jajviac chranila a aby s niekym neotehot
Hlasuj »
9
Ako schudnúť na zadku?
Dajte nejaké rady ako schudnúť na bokoch A zadku? Za rady vopred ďakujem :) Otvor fórum »
19. 7. 2016 15:51
7
Práce, brigády
napíšte sem o svojich prácach prípadne brigádach čo bolo vašou náplňou práce čo vám robilo problémy aké skúsenosti ste nadobudli prípadne čo sa vám na práci páčilo a čo nie (ako ste sa k nej dostali?) Otvor fórum »
19. 7. 2016 14:29
1
Záruka pri mobile
čaute chcel by som sa spýtať či je pravda že keď si kúpim telefón z nejakého bazaru tak záruka padá pretože som už druhý používateľ niekde som to počul a teraz si niesom istý čo je na tom pravdy tak... Otvor fórum »
19. 7. 2016 13:47
35
Slovenská politika
Čaute Zaujímalo by ma čo si myslíte o Slovenskej politickej scéne :). Je podla vás na Slovensku niaká politická strana ktorá by nás mohla vyťiahnuť z dna Európskej únie... :D Je možné odstrániť z parlamentu "SMER-mafiu"? Ďakujem... Otvor fórum »
19. 7. 2016 13:04Niekto z Panaeuropskej VS psychologie?
Ak tu niekto taký seriózny je, potrebovala by som sa sa niečo spýtať. Ale nie je to nič spoločné s otázkami ohľadom štúdia tam. Otvor fórum »
19. 7. 2016 10:48
17
LTE v mobile
Beriete ako veľmi veľkú nevýhodu ak mobil nepodporuje LTE? Pretože sa rozhodujem medzi Xiaomi Mi4 3GB/16GB a Huawei P8 Lite Dual SIM a jediná vec ktorá ma tak odrádza od Xiaomi je neprítomnosť LTE. Dakujeem ludkovia :* Otvor fórum »
19. 7. 2016 10:33