Čaute, som študentkou TRUNI 3. rok učiteľstvo bio a chem a na II. stupeň by som chcela prestúpiť na FBP- Bezpečnosť a kontrola potravín....mám šancu, že ma príjmu aj keď budem mať bakalára z inej VŠ?
zarážajú ma stupídne odpovede na tomto fóre .....je naozaj také ťažké odpovedať k téme?
Snažím sa iba zistiť takouto cestou, či nemá niekto s prestupom skúsenosti resp. nepozná niekoho kto menil vš. alebo či tu nie je aj rovnaký prípad ako ja, čo v minulosti prestúpil na FBPplus poprosila by som rozpísať skúsenosti a rady
Llover753 : na študijné som písala už asi pred pol rokom, zatiaľ mi nevedia povedať, keďže nevedia aké predmety budem mať absolvované po tretiaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Snažím sa iba zistiť takouto cestou, či nemá niekto s prestupom skúsenosti resp. nepozná niekoho kto menil vš. alebo či tu nie je aj rovnaký prípad ako ja, čo v minulosti prestúpil na FBPplus poprosila by som rozpísať skúsenosti a rady
Llover753 : na študijné som písala už asi pred pol rokom, zatiaľ mi nevedia povedať, keďže nevedia aké predmety budem mať absolvované po tretiaku